Andrew Hjulsager efter Celta-skifte: Jeg kan lide deres stil

Andrew Hjulsager glæder sig over sit skifte til Celta Vigo, hvor han håber på at kunne bidrage i offensiven.

Brøndbys Andrew Hjulsager fældes af en Hertha Berlin-spiller. Foto: Lars Poulsen
Brøndbys Andrew Hjulsager fældes af en Hertha Berlin-spiller. Foto: Lars Poulsen

Spanske Celta Vigo har allerede haft succes med danske spillere. Både Daniel Wass og Pione Sisto har leveret flere store præsentationer, og det har formentlig givet klubben mod på mere. I hvert fald har Celta Vigo igen valgt at se mod Danmark, hvor Andrew Hjulsager er blevet hentet til fra Brøndby IF.

Et lidt overraskende skifte for Hjulsager, der i perioder har været ude i kulden i Brøndby, og som nu skal spille overfor nogle af verdens største stjerner. Hovedpersonen selv glæder sig da også til at komme i gang:

- Jeg har set Celta Vigo spille, og jeg kan rigtig godt lide deres angribende spillestil. Jeg har talt en del med Daniel Wass, og han kunne kun sige gode ting om klubben. Jeg håber på at kunne bidrage til offensiven, og jeg vil gerne være med til at vinde masser af kampe, siger Hjulsager på et pressemøde for Celta Vigo og fortsætter:

- Jeg kan spille flere positioner, og jeg er kampklar. Jeg vil kæmpe mit ypperste for at komme hurtigt ind på holdet og tilpasse mig. Træneren har fortalt mig om min position, og hvad han forventer af mig. Motivationen er stor, og jeg glæder mig til at komme i gang, udtaler danskeren.

Andrew Hjulsager er 22 år.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Officielt: Hjulsager rykker fra Brøndby til Celta Vigo

Se også: Brøndby-boss: Vanskeligt at beholde Phiri

Se også: Frederik Holst: Umiddelbart skal jeg videre til sommer

Se også: Brøndby afviser Phiri-salg

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere