Anfører færdig i Brøndby

Johan Larsson spiller sin sidste kamp for Brøndby IF på søndag - yderligere to spillere stopper

Johan Larsson forlader Brøndby - hvad skal Brøndby gøre nu? Producer: Martin Lorentsen

Johan Larsson takker af i Brøndby.

- Jeg er utrolig taknemmelig for mine fire år i Brøndby IF. Der har været rigtig mange højdepunkter, men at overtage anførerbindet efter Kalle (Thomas Kahlenberg, red.) var for mig en stor ære, og det vil være noget, jeg altid vil huske. At løbe ind på Brøndby Stadion med anførerbindet om armen er noget helt specielt, skriver svenskeren på klubbens hjemmeside fredag.

- Jeg er glad og stolt over at have været med til at udvikle klubben i de sidste fire år, så vi i dag står et langt bedre sted. Det har derfor også været den måske sværeste beslutning i mit liv indtil videre at takke nej til en forlængelse, men jeg har en alder, hvor det er nu, jeg skal ud og prøve af, hvor langt mine evner rækker.

Larsson er ikke den eneste spiller, der nu forlader Brøndby: Uffe Bech i en af sine få optrædener for Brøndby - mod Peter Nymann og AC Horsens. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Brøndby - 14. dec. 2018 - kl. 10:50 Uffe Bech også færdig i Brøndby: Jeg er dybt imponeret

- Så lige så vemodig jeg er over, at kampen på søndag er den sidste for Brøndby IF i denne omgang, så ser jeg også frem til at prøve af et andet sted, hvor langt jeg selv har rykket mig.

28-årige Larsson kom til Brøndby i februar 2015 og udviklede sig siden til én af Superliga-holdets vigtigste spillere. Det var Larsson, der i foråret kunne løfte pokalen som bevis på, at Brøndby IF havde vundet den danske pokalturnering.

Brøndby hentede i sommer Silkeborgs Jens Martin Gammelby netop for at kunne tage over, når Johan Larsson en dag stoppede.

Samtidig slår Brøndby fast, at man siger farvel til reserverne Björn Kopplin og Uffe Bech - samt sportsdirektør Troels Bech.

De to spillere kom til Brøndby i sommerpausen, men har aldrig formået at slå igennem.

Klubben meddeler, at man til weekendens hjemmekamp mod Vendsyssel FF tager afsked med de tre spillere.

Se også: FCK-profil godt tilfreds trods europæisk nedtur

Se også: 12 år gammel strid endelig afgjort

Se også: Storklub i europæisk fiasko: Fik det værst tænkelige resultat

Se også: Smadret af Brøndby-stjerne: Nu spiser han gennem sugerør

231 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere