Angriber-agent: DBU blokerede for Brøndby-skifte

Gustav Engvalls agent fortæller, at den svenske angriber kunne være endt i Brøndby på sidstedagen af transfervinduet, men DBU strittede imod

Ifølge agenten var Gustav Engvall tæt på et skifte til Brøndby i løbet af transfervinduet. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX
Ifølge agenten var Gustav Engvall tæt på et skifte til Brøndby i løbet af transfervinduet. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX

Brøndby IF blev i januars transfervindue sat i forbindelse med den svenske angriber Gustav Engvall, der til dagligt tørner ud for Bristol City i England, og på sidstedagen den 31. januar var det ganske tæt på, at handlen var blevet en realitet.

De blå-gule viste konkret interesse for 21-årige Engvall, men flere faktorer gjorde, at det aldrig blev til noget. Ifølge svenskerens agent, Per Jonsson, kunne DBU i første omgang ikke acceptere transferen, fordi Engvall siden i sommer har spillet kampe for både Djurgårdens IF og Bristol City. Reglerne foreskriver, at man ikke må repræsentere mere end to klubber samme sæson.

Per Jonsson mener dog heller ikke, at Gustav Engvall ville have brudt med denne regel, hvis skiftet til Brøndby IF var faldet på plads.

- Da Brøndby kom ind i billedet, begyndte forbundet (DBU, red.) at stritte imod. De mente, at han så ville have spillet i tre klubber, men så påpegede vi, at det ikke holder, da den svenske sæson allerede er slut og dermed ikke medregnes. Efter mange diskussioner erkendte de, at de havde begået en fejl, men på daværende tidspunkt var der bare seks timer tilbage af transfervinduet, og samtidig fik Brøndby ikke afskibet en angriber, siger Per Jonsson til Fotbollskanalen.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Brøndby IF, der ikke ønsker at kommentere historien.

Brøndby IF havde et meget stille transfervindue, hvilket var helt i tråd med klubbens ambitioner. Dermed er det et sammenspillet hold, der i foråret skal jagte guldet i Superligaen.

(Foto: Zeus Skandinavien Kina fik en kurv: Lasse Vibe bliver i IFK

35 kommentarer
Vis kommentarer