Arnesen glæder sig til Brøndby-møde

Brøndby møder i Europa League et stærkt græsk hold med Frank Arnesen som sportsdirektør

Frank Arnesen ser frem til at krydse klinger med Brøndby i Europa League. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Frank Arnesen ser frem til at krydse klinger med Brøndby i Europa League. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Det var tidligere på sommeren, at Frank Arnesen vendte tilbage i jobbet som sportsdirektør. Lidt overraskende i græske PAOK, der længe havde forsøgt at lokke ham til klubben.

Men Arnesen havde nok ikke regnet med, at han ville få noget med dansk fodbold at gøre så tidligt i ansættelsen. Ikke desto mindre blev det en realitet, da PAOK blev parret med Brøndby i Europa League playoff-runden, som er sidste forhindring inden det lukrative gruppespil.

Frank Arnesen var begejstret over lodtrækningen, fordi det netop var Brøndby.

- Det bliver to interessante kampe, og ingen her må undervurdere klubben. Det er en af de største i Danmark, og selv om de har haft nogle problemer, så har de stadig et rigtig godt hold med en god træner og en god organisation.

- De er ved at opbygge et nyt hold, og de gik videre fra svære omstændigheder på Cypern. Personligt glæder jeg mig til at komme til Danmark i den her anledning. Det er altid specielt, når man kommer til Danmark men er ansat i en udenlandsk klub. Jeg håber på to gode kampe, siger Frank Arnesen.

Se også: Brøndby-boss: Tuder ikke over lodtrækningen

I målet har græske PAOK den svensk-danske keeper Robin Olsen. Han har repræsenteret det svenske landshold og har gode relationer til de svenske spillere i Brøndby.

- Det er ligegyldigt, hvem vi møder i den her turnering. Vi vil bare videre i Europa League, men selvfølgelig er det lidt sjovt og specielt for mig, at jeg skal møde tre venner i Johan Elmander, Magnus Eriksson og Johan Larsson, siger Robin Olsen til Ekstra Bladet.

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech erkender, at det bliver en stor mundfuld for holdet at besejre PAOK samlet over to kampe.

Han vurderer, at det vil komme som en fordel, at den græske liga først åbner tre dage efter den første kamp i playoff-runden 20. august i Grækenland.

- Vi har jo spillet ekstremt mange kampe den seneste måned. Men omvendt bør det også ruste os lidt bedre end PAOK, der slet ikke har spillet. Der er ingen tvivl om, at det bliver svært, men jeg tillader mig at tænke, at vi har en fordel, som vi kan udnytte, hvis vi er skarpe, lyder det fra Brøndbys sportsdirektør.

Se også: Hårde kampe venter Brøndby og FCM

36 kommentarer
Vis kommentarer