Arnesen slår til: Køber stort ind før Brøndby

Frank Arnesen har købt brasiliansk angriber før opgøret mod Brøndby og flere spillere kan være på vej

Brøndby skal op mod et forstærket græsk hold i Europa League, for Frank Arnesen har netop købt en brasiliansk angriber og flere er på vej (Foto: René Schütze)
Brøndby skal op mod et forstærket græsk hold i Europa League, for Frank Arnesen har netop købt en brasiliansk angriber og flere er på vej (Foto: René Schütze)

Brøndby er blot en samlet sejr mod græske PAOK FC fra Saloniki for at spille sig i gruppespillet i Europa League, men noget tyder på, at det bliver et forstærket græsk hold, danskerne skal op imod.

PAOK har netop offentliggjort købet af den 23-årige brasilianske angriber Jairo de Macedo da Silva fra de slovakiske mestre AS Trencin, hvor han lavede 12 mål og 10 assists i sidste sæson.

Brasilianeren, der kan spille helt i front og på kanterne, var som ung regnet for et af Brasiliens 45 største talenter. Han kom til Europa i 2011 og blev MVP i en turnering, hvor han spillede på prøve for selveste Ajax.

En skade gjorde imidlertid, at brasilianeren ikke fik kontrakt, og han vendte hjem til Botafgo for at få gang i karrieren igen, inden han i januar 2014 kom til slovakisk fodbold, hvor han altså har været en stor succes.

Se også: Arnesen glæder sig til Brøndby-møde

Frank Arnesen har hentet brasilianer til PAOK og flere spillere er på vej  (Foto: Ernst van Norde)
Frank Arnesen har hentet brasilianer til PAOK og flere spillere er på vej (Foto: Ernst van Norde)
 

Brasilianeren er formentlig ikke eneste nye spiller i PAOK inden kampene mod Brøndby.

- Vi forventer, at flere spillere skifter til os, sagde træner Igor Tudor fredag til klubbens hjemmeside.

Træneren blev spurgt, hvor mange nye spillere, han har brug for, og det lyder til at være en del.

- Jeg kan fortælle offentligt, hvad jeg tænker. Det skal jeg diskutere med vores sportsdirektør. Men han arbejder hårdt, og vi forventer nye spillere. Jeg vil fortælle ham, hvor mange jeg vil have, når vi er sammen, siger Tudor.

- Selvfølgelig er Europa Leagues gruppespil et af vores sæsonmål, men for at være konkurrencedygtige skal vi have 14-15 klassespillere. Ellers vil det være bedre ikke at have kampe hver tredje eller fjerde dag, siger Tudor.

Se også: Fik røven på komedie: Brøndby-piger i nyt numse-show

Se også: Højt på ønskelisten: Brøndby jagter hollandsk stjerne

I den seneste kval-kamp i Europa var særligt angriberen Robert Mak udskældt, men træneren vil ikke kritisere ham, da angriberen tidligere har reddet klubben.

- Vi er nødt til at arbejde hårdt i de sidste to uger og rette op på vores spilleres nerver, både når vi har bolden, og når vi er presset. Men jeg har også set gode ting, for spillerne følger mine anvisninger, siger Tudor.

Men nu er PAOK FCs første køb efter at have trukket Brøndby altså på plads. Tidligere på sommeren hentede Frank Arnesen også den danske-svenske målmand Robin Olsen.

Se alt fra Brøndbys vilde triumf mod Omonia her:

74 kommentarer
Vis kommentarer