Ny bombe for Brøndby i feriepenge-sagen

Spillerforeningen vil have skærpet bod til Brøndby og de øvrige klubber, fordi de ikke har efterlevet dommen fra Fodboldens Voldgiftsret

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

I onsdags fik Brøndby 108,4 mio. kr. i emissionen, men de penge kan hurtigt få ben at gå på.

For Spillerforeningens krav på vegne af 89 spillere mod Brøndby i manglende feriepenge og pension, er ikke længere 30 mio. kr., men et væsentligt højere millionbeløb. Op imod 40 mio. kr.

Det stod klart for få dage siden, da Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, modtog de nye krav fra Spillerforeningen.

- Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget et klageskrift i feriepengesagen fra Spillerforeningen. Derudover har jeg ikke så mange kommentarer. Nu må vi se, hvad Fodboldens Voldgiftsret beslutter sig til, siger en fåmælt Claus Thomsen til Ekstra Bladet.

Se også: Agger dropper sine feriepenge

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, bekræfter, at han på vegne af spillerne har taget det nye skridt, fordi Brøndby og de øvrige klubber ikke har efterlevet dommen fra 11. september sidste år. Her blev Brøndby dømt til at efterbetale fire mio. kr. i manglende feriepenge og pension til Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson.

Det beløb er betalt, men Brøndby har ønsket, at hver af de 89 øvrige sager skal afgøres individuelt.

Læs mere i dagens udgave af Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer