AGK-arvesølvet skulle redde Kasi-Jespers røv

Ny bog: Jesper ’Kasi’ Nielsen ville sælge AGK-sponsorer for at høvle af på egen gæld

Kasi-Jesper forsøgte at 'sælge' sine sponsorer til Brøndby. (Polfoto: Ditte Valente)
Kasi-Jesper forsøgte at 'sælge' sine sponsorer til Brøndby. (Polfoto: Ditte Valente)

Jesper ’Kasi’ Nielsen ville angiveligt sælge AG Københavns sponsorer til Brøndby for at redde sin egen røv umiddelbart efter håndboldklubbens konkurs. Det kommer frem i bogen ’Kasi’, der blandt andet handler om netop Kasi-Jespers deroute med AG København.

Ifølge bogen fik Jesper Nielsen allerede dialog med Brøndby 20 minutter efter, at konkursen var meddelt medarbejderne. AG København havde nemlig et yderst succesfyldt netværk omkring sponsorerne, og for hver sponsor Kasi-Jesper kunne sende til Brøndby, ville han få reduceret det mellemværende af den tidligere sponsoraftale på 41,3 millioner kroner.

I bogen lyder det:

’En uges tid eller to før mødet den 31. juli (dagen for AGK’s konkurs, red.) var Jesper Nielsen og Tommy Håkansson (direktør i Brøndby, red.) blevet enige om at gøre et forsøg på at overføre det velfungerende sponsornetværk fra AGK til Brøndtby IF. Det talte 472 sponsorer med sponsorater for mellem formentlig 12 og 15 millioner kroner årligt. Ifølge en kilde tæt på forløbet var aftalen ganske enkelt sådan, at hver eneste AGK-sponsor, som blev ’overført’ til Brøndby IF, ville blive fradraget i Jesper Nielsens gæld til klubben.

Ken Berkowitcz var supersælger i AG København, og han var med til mødet i Brøndby 31. juli 2012, bekræfter han over for Ekstra Bladet.

– Ja, det kan jeg godt erindre. Vi havde et samarbejde med Brøndby Hallen på daværende tidspunkt, og der var Tommy der. Vi talte sammen om, at det kunne være en mulighed. Og mere var der ikke i det, siger han.

Ekstra Bladet har via mail været i kontakt med Kasi-Jesper. Hans kommentar til forløbet er følgende:

– Min eneste kommentar er tillykke til Brøndby, og jeg er glad for, at det ikke lykkedes Morten Johnsen (Ekstra Bladets erhvervsredaktør, red.) og EB at få lukket klubben med deres målrettede hetz mod klubben og de personer, der ønsker at hjælpe klubben.

’Kasi’ udkommer på forlaget People’s Press 8. maj og er skrevet af Jens Jam Rasmussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer