Tøffe om Brøndby-udmelding: Klap lige hesten!

Stig Tøfting er nærmest rystet over Brøndbys top 6-mål - faktisk har han aldrig hørt noget lignende fra en klub, der er tæt på nedrykning

Stig Tøfting (Foto: Anthon Unger)
Stig Tøfting (Foto: Anthon Unger)

– Det lyder da alt for optimistisk. Skal de ikke lige redde livet i Superligaen først, før de begynder at melde ud, at de vil ende i top seks i næste sæson?

Fodboldekspert Stig Tøfting lyder ganske overrasket, da han hører Brøndby-direktør Tommy Håkanssons euforiske udmelding i minutterne efter, at det stod klart, at mastodonten på den københavnske Vestegn var reddet fra en truende konkurs.

Se også: Auri: Pas på med målsætninger
Se også: Brøndby: Næste år er vi i top 6

– Jeg tror faktisk på, de redder livet rent sportsligt i sæsonens sidste fire kampe, og jeg håber det sådan set også. Men så meget, som de er i akut nedrykningsfare, synes jeg godt nok, de skulle klappe hesten.

– Jeg har da aldrig hørt noget lignende fra en klub så tæt på en nedrykning, siger Stig Tøfting.

Forstærkninger
Skulle det lykkes Brøndby at redde livet i Superligaen, ser Tøfting derimod intet til hinder for, at klubben næste år ender i ligaens øverste halvdel.

– Hvorfor ikke? Den danske Superliga er en liga, hvor alle kan slå alle. Bortset fra FCK – og vel egentlig også FCN – så kan jeg ikke se noget hold, Brøndby med lidt vind i sejlene ikke vil kunne ende foran i tabellen.

Brøndby - 1. maj. 2013 - kl. 13:18 Ekspert: Derfor går rigmænd ind i BrøndbySe også: Her er rigmændene, der reddede Brøndby

– De vil kunne ende som nummer fire, måske, men også som nummer ti. Så jævnbyrdig er rækken, fastslår Stig Tøfting, der peger på, at Brøndby med den succesfulde aktieemission må få frigivet lidt midler, så den sportslige sektor kan supplere den nuværende trup med et par markante forstærkninger.

– Forsvaret har sejlet, og der er det vigtigt, at de finder en eller flere, der kan stabilisere defensiven sammen med Martin Albrechtsen, der har gjort det fint.

– Kan de så også få råd til en forstærkning eller to på midtbanen, vil det være et fint supplement til de mange unge spillere i truppen, fastslår Tøfting.0 kommentarer
Vis kommentarer