Salg af Brøndby Stadion trækker ud

Michael Henriksen vil have tag over hovedet, hvorfor lokalplanen skal ændres. Og sådan noget tager tid

Et salg af Brøndby Stadion til vognmanden Michael Henriksen kan vise sig at være mere omstændigt end ønsket på den københavnske vestegn.

For Henriksen har udtrykt ønske om at bruge stadion til andet end fodboldkampe - heriblandt koncerter. Og det kræver en overdækning.

Men sådan en kommer ikke over weekenden.

Ifølge B.T. torsdag kræver det en ændring af lokalplanen.

- Det er korrekt, at vi har igangsat arbejdet med at ændre lokalplanen for området. Køber har stillet som betingelse, at der skulle være mulighed for blandt andet at afholde koncerter, og her var tanken, at stadion skulle kunne overdækkes, men det kræver en proces, der tager omkring otte måneder, siger Brøndbys borgmester Ib Terp (S) til avisen.

Først skal der udarbejdes et udkast, der skal gennem miljø- og teknikudvalget. Derpå skal kommunalbestyrelsen tage stilling, inden det sendes i høring. Og som Ib Terp siger, skulle det være mærkeligt, om ikke der gøres indsigelser undervejs, hvilket vil betyde, at behandlingen skal genoptages.

- Vi har også en sommerferie at tage hensyn til, for det skal ikke hedde sig, at det blev sendt i høring, mens folk var ude at rejse, så det bliver svært at gøre meget hurtigere end otte måneder, siger han.

Michael Henriksen har tidligere på måneden bekræftet, at han og Brøndby IF er i meget tæt dialog om en handel til 150 mio. kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere