Makienok håber på ro i Brøndby

Den store angriber håber, at stadionsalg kan skaffe tiltrængt arbejdsro

Makienok kan stå foran sin landsholdsdebut (Foto: Lars Poulsen)
Makienok kan stå foran sin landsholdsdebut (Foto: Lars Poulsen)

MARBELLA (ekstrabladet.dk): Flokken af nuværende og tidligere Brøndby-spillere fylder godt i landsholdets træningslejr på den spanske solkyst.

Men selv om solen tog en slapper tirsdag formiddag, og overlod pladsen til en ordentlig spand vand fra oven, så skinnede solen alligevel en anelse på Vestegns-drengene, da de fik nyheden om, at en redning kan være nært forestående, hvis erhvervsmanden Michael Henriksen og Brøndby kan blive enige om et salg af klubben stadion til en pris af 150 mio. kroner.

Et salg, der kan skabe tiltrængt ro på bagsmækken i den trængte klub.

Noget Simon Makienok endnu har til gode at opleve siden skiftet fra HB Køge.

- Det er rart, hvis der er en køber til Brøndby Stadion. Det handler om at få penge ind til klubben, og sker det, kommer der formentlig også helt ro, siger den store angriber til ekstrabladet.dk.

Se mere:

Se også: Ekspert om 150 mio. for Brøndby Stadion: Sælg!

Nyheden skaber også grobund til optimisme hos målmand Stephan Andersen.

- Jeg følger Brøndby tæt og ser kampene, når jeg har mulighed for det. Hvis de sælger stadion og får penge i kassen, er det godt for dem. Det kan forhåbentligt give dem lidt ro, konstaterer Evian-reserven.

Andersens klubkammerat Daniel Wass glæder sig over, at det store hul i BIF-kassen nu kan blive lukket, men ærgrer sig samtidig over, at klubben må give afkald på hæderkronede Brøndby Stadion

- Det virker som om, det vigtigste er at få penge ind. Man kan selvfølgelig sige, at det er synd, at de måske sælger stadion, men det handler nok om, at det er vigtigt at få penge i kassen, siger Wass, der tirsdag måtte lægge ryg til skældud fra Morten Olsen ved træningen i Marbella og ligner taberen i kampen mod Simon Poulsen om venstreback-positionen mod Tjekkiet på fredag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere