Agger om BIF-redning: Håber det bedste

Landsholdets anfører vil se Brøndbys redning sort på hvidt, før han fejrer overlevelsen

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

MARBELLA (ekstrabladet.dk): Mens den danske VM-skæbne fortsat blæser i vinden, så nærmer der sig tilsyneladende en afgørelse i Brøndby.

Tirsdag kunne Ekstra Bladet afsløre, at redningen kan være nær på Vestegnen, hvor container-kongen Michael Henriksen står klar til at købe Brøndby Stadion for 150 mio. kroner – tilmed uden at kræve indflydelse i fodboldklubben.

Noget af et drømmescenario for det kuldsejlede fodbold-slagskib, men i landsholdets træningslejr i Marbella tøver den tidligere BIF-profil Daniel Agger med at fejre nyheden.

Se mere:

Se også: Her er Brøndbys redningsmand

- Det er jo hvis og hvis. Den dag, de står med det hele i hånden, vil jeg gerne kommentere det. Men jeg ved ikke, hvad der er op og ned. Det har jeg ikke vidst hele vejen. Så det er svært at kommentere, men jeg håber selvfølgelig på det bedste, siger landsholdets anfører, der aldrig har lagt skjul på, at hjertet stadig banker for sin gamle klub.

- Jeg håber alt det bedste for dem, og det vil være en skam, hvis de ikke redder sig – også i Superligaen. Så jeg håber selvfølgelig på det bedste, men hvad det bedste er, det er jo svært at sige, konstaterer han.

En anden forhenværende stjerne i den gule trøje, Michael Krohn-Dehli , tøver også med at lade champagnepropperne springe.

Se mere:

Se også: Tilbage til start, Brøndby

- Hvis det kan redde Brøndby, er det kun positivt, men jeg har ikke læst om det, så mere har jeg egentlig ikke at sige. Det er selvfølgelig en hård tid, og de skal selvfølgelig finde nogle løsninger. Så hvis det kan være løsningen, så er det jo bare super for Brøndby, siger Celta Vigo-spilleren, der især tænker på de kolleger, der har mærket utrygheden på egen krop i den seneste tid.

- Nu har jeg jo mest haft med spillerne at gøre, og det er positivt, at de ikke skal gå og frygte for deres job, siger landsholdsspilleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere