Ny Brøndby-keeper: Førstemålmand på sigt

Michael Falkesgaard har fået mod på mere efter søndagens Superliga-debut for Brøndby

Michael Falkesgaard på Brøndbys træningsanlæg. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen)
Michael Falkesgaard på Brøndbys træningsanlæg. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen)

Da Brøndby i søndags spillede 1-1 mod FC Midtjylland, var det med en ny mand mellem stængerne i målet. Det normale førstevalg Michael Tørnes sad uden for med en skade, og i hans fravær var det unge Michael Falkesgaard, der vogtede målet for hjemmebaneholdet. 

21-årige Falkesgaard kan nu se tilbage på en veloverstået førsteholdsdebut, der har givet ham mod på mere. 

- Det var en fed oplevelse. Det er jo det, alle unge spillere gerne vil, så jeg nød det. Selvom vi gerne ville have haft tre point, fik vi trods alt et, og det er positivt. Det var meget mere intenst end i reserveholdskampene, og det giver erfaring, så jeg udvikler mig. Jeg håber at få flere Superliga-kampe og mere erfaring, så jeg kan blive endnu skrappere i kampene, siger Michael Falkesgaard til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: Bookmakere: Nedrykningsdrama til sidste spillerunde

Han har dog ikke tænkt sig at gøre krav på en fast startplads endnu, selvom han føler sig klar til at få flere minutter på førsteholdet. Brøndby møder Esbjerg den 29. marts, og det er endnu usikkert, om Michael Tørnes bliver klar igen. 

- Jeg håber, at Tørnes bliver klar, men hvis det ikke sker, har jeg ikke noget imod at få næste kamp også. Jeg vil gerne opleve det hele igen, men Tørnes må gerne blive klar, for klubben har brug for alle, siger han. 

Michael Falkesgaard lægger dog ikke skjul på, at han har ambitioner om at blive førstemålmand i Brøndby.

Læs også:

Se også: Agger om BIF-redning: Håber det bedste

- Selvfølgelig. Da jeg forlængede min kontrakt med Brøndby, var det for at kunne konkurrere med Michael Tørnes og på sigt blive førstemålmand. Jeg arbejder stadig hen mod det mål, så planen er ikke ændret. Jeg kan kun bevise mig gennem træning og kamp, og så må trænerne vurdere, hvem der er bedst. Hvis de vælger Tørnes, er det fint. Jeg venter på min chance og lader trænerne vurdere situationen, fastslår Michael Falkesgaard. 

Michael Falkesgaard har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2015. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere