BIF-direktør om redningsmand: Ja, jeg kender ham

Brøndbys konstituerede direktør Tommy Håkansson kender Michael Henriksen, men har ingen kommentarer til Ekstra Bladets historie

Tommy Håkansson ønsker ikke at bekræfte, om klubben er i gang med at sælge Brøndby Stadion til en investor (Foto: Thomas Sjørup)
Tommy Håkansson ønsker ikke at bekræfte, om klubben er i gang med at sælge Brøndby Stadion til en investor (Foto: Thomas Sjørup)

Som Ekstra Bladet kan afsløre i dag, så er der særdeles gode nyheder på vej til den trængte vestegnsklub Brøndby i dag.

En investor har meldt sig på banen, og han er villig til at poste penge i klubben, uden at han hverken køber aktier, skal i bestyrelsen eller have nogen som helst indflydelse på den fremtidige drift i den kriseramte fodboldklub.

Derimod handler det om, at Farum-vognmanden Michael Henriksen er meget tæt på at købe Brøndby Stadion som en ejendomsinvestering for 150 millioner kroner. Hvis aftalen falder på plads mellem parterne, så er det planen, at Brøndby fremover så skal leje sin ind på stadion, når klubben skal spille deres hjemmekampe.

Dagens historie er dog ikke noget, bestyrelsen i Brøndby ønsker at bekræfte:

Se også:

Se også: Her er Brøndbys redningsmand

- Jeg har faktisk ikke set jeres historie, men jeg har heller ingen kommentarer til det, siger Brøndbys konstituerede direktør Tommy Håkansson til ekstrabladet.dk

Kan du fortælle mig, om du kender Michael Henriksen?

- Det gør jeg, jeg kender ham godt. Han er en kendt person i mediebilledet, så jeg tror, at mange ved, hvem han er, siger Håkansson, der ellers ikke ønsker at uddybe.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at træffe Michael Henriksen for en kommentar.

Som følge af Ekstra Bladets historie i dag har Brøndby efterfølgende udsendt en fondsbørsmeddelelse, hvor ordlyden er:

- Foranlediget af forlydender i pressen i dag oplyser Brøndby IF, at selskabet som et led i selskabets kapitalplan er i løbende drøftelser med interesserede bl.a. om salg af Brøndby Stadion.

- Såfremt der indgås aftaler, vil Brøndby IF orientere herom. Indtil da har selskabet ikke yderligere kommentarer, lyder det i børsmeddelelse fra Brøndby IF A/S.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere