Her er Brøndbys redningsmand

Michael Henriksen, vognmand fra Farum, er tæt på at købe Brøndby Stadion for 150 mio. kr. – men han skal slet ikke have indflydelse i fodboldklubben

(Foto: Thomas Wilmann)
(Foto: Thomas Wilmann)

Brøndby er tæt på redning.

Efter flere måneder på grænsen til konkurs er Brøndby tæt på at være i mål.

Men investoren køber hverken aktier, skal i bestyrelsen eller have nogen som helst indflydelse på den fremtidige drift i den kriseramte fodboldklub.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men der er til gengæld heller ikke tale om en gavmild rigmand, der bare smider millioner efter fodboldflagskibet på Vestegnen.

Læs mere:

Se også: FCM-kaptajn: Brøndby-magien er væk

Derimod er der tale om, at Farum-vognmanden Michael Henriksen er meget tæt på at købe Brøndby Stadion som en ren og skær ejendomsinvestering.

Han ventes, hvis aftalen falder på plads, at smide 150 mio. kr. på bordet og sikrer sig dermed Danmarks bedste fodboldstadion.

Det er meningen, at Brøndby siden skal leje sig ind på stadion.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at træffe Michael Henriksen for en kommentar, men hvis aftalen falder på plads, kan det ikke udelukkes, at Brøndby Stadion kan blive overdækket, så man i fremtiden kan tage konkurrencen op med Parken om store arrangementer.

Læs hele historien om Brøndbys mulige redning i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Her kan du også læse, hvem Michael Henriksen i virkeligheden er.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere