Auri er tilfreds med stærkt forbedret Brøndby-hold

Brøndby-træner Auri Skarbalius så flere positiver ved sit holds indsats efter hjemmekampen mod FC Midtjylland.

(Tariq Mikkel Khan)
(Tariq Mikkel Khan)

Brøndby fulgte op på sidste uges 3-0-sejr ude over AGF ved at hente endnu et point med et 1-1-resultat hjemme mod FC Midtjylland. Væk var den uacceptable indstilling fra pokalkampen i midtugen. Der blev gået til stålet fra hjemmeholdets side, og det var noget, som behagede Brøndbytræner Auri Skarbalius.

- Vi havde en del at revanchere efter den pinlige indsats i første halvleg mod Esbjerg i onsdags. Jeg syntes, at mine spillere viste den rette indstilling, så det var meget bedre, siger Skarbalius.

- Det kræver en vis robusthed af spillerne, når man kæmper for at overleve. Her handler det om at vise vilje, fysik og løbevillighed, og det syntes jeg, at mine spillere gjorde i dag, siger Brøndby-træneren.

Brøndbys ømme punkt har længe været den skrantende defensiv, der inden dagens kamp havde lukket 34 mål ind. Mod Midtjylland var der langt mere styr på organisationen.

- Vores bagkæde stod stærkt gennem hele kampen. Generelt har modstanderne haft det svært imod os på det seneste, så det er positivt. Desværre mangler vi fortsat den sidste skarphed, før det vender til vores fordel, siger han.

Brøndby tog føringen efter en flot solotur fra Quincy Antipas. Scoringen var afrikanerens tredje i Brøndby-trøjen. Alligevel var det en skuffet målhelt, der tog imod pressen efter kampen.

- Jeg er selvfølgelig glad for mit mål, men det var ikke nok til at vinde kampen, så på den måde kan jeg ikke være helt tilfreds.

- Men det går fremad, og det er positivt. Jeg håber bare, at vi snart kan vinde flere kampe, siger Antipas.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere