Forskrækket Brøndby-målmand: Chok at se knoglen stikke ud

Michael Tørnes var chokeret over at se, at knoglen pludselig stak ud af fingeren

Michael Tørnes er ude de næste to uger, efter uheldet torsdag var ude ved træningen i Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
Michael Tørnes er ude de næste to uger, efter uheldet torsdag var ude ved træningen i Brøndby (Foto: Lars Poulsen)

– Jeg tager handsken af og siger bare inde mig selv 'sid nu bare ordentlig, ik'.

Michael Tørnes har slået fingrene før. Det gør man som målmand. Men da han gjorde det ved torsdagens træning i Brøndby, kunne han godt mærke, at det gjorde lidt mere ondt, end det plejer.

– Jeg kunne godt mærke, at det var noget galt. At det var værre end en forstuvning. Jeg kiggede på min lillefinger oppefra, og der ser den fin ud. Så vender jeg den om og ser så, at der stikker en knogle ud. Det var ubehageligt, siger den 27-årige Brøndby-målmand om det uheld, der gør ham ukampdygtig til søndagens Superliga-kamp mod FC Midtjylland.

Læs mere:

Se også: Av! Brøndby-målmands knogle gik gennem huden

– Jeg var selvfølgelig lidt i chok over, at den stak sådan ud. Jeg har hørt meget om det, men aldrig set det før. Så det var noget af en forskrækkelse, og jeg fik det dårligt, selv om det faktisk ikke gjorde så ondt.

Brøndby-læge Eilif Larsen fik straks hevet fingeren på plads og lappede derefter Tørnes' lillefinger sammen med tre sting.

– Jeg var lidt væk, da han satte den på plads, men heldigvis er der ikke noget brækket. Det er det vigtigste. Som målmand er du vant, at det siger knæk i fingrene en gang imellem. Det har jeg prøvet før. Denne gang var jeg bare så uheldig, at den røg ud af huden, siger Tørnes, der nu skal holde sig i ro nogle dage, indtil stingene kan fjernes.

Læs mere:

Related content

– Nu må vi se, hvordan jeg kan holde mig i gang, men jeg håber selvfølgelig at kunne være tilbage til kampen mod Esbjerg (29. marts, red.), siger Michael Tørnes til Ekstra Bladet.

I søndagens Superliga-kamp bliver det Michael Falkesgaard, der skal erstatte den fingerskadede Tørnes. 21-årige Falkesgaard har spillet tre pokalkampe for Brøndby, men aldrig optrådt i Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere