Benny Winther om BIF-fremtid: Man skal aldrig sige aldrig

- Jeg ved sgu ikke, hvad der skulle få mig til at fortsætte. Men som sagt: man skal aldrig sige aldrig, lyder det fra det mangeårige bestyrelsesmedlem i Brøndby IF

Benny Winther har haft et langt parløb med Per Bjerregaard i Brøndby IF. Den 3. april trækker Winther sig fra arbejdet i klubben. (Foto: Ernst van Norde)
Benny Winther har haft et langt parløb med Per Bjerregaard i Brøndby IF. Den 3. april trækker Winther sig fra arbejdet i klubben. (Foto: Ernst van Norde)

Brøndby IF skal have en ny bestyrelse, og Benny Winther er et af de fem medlemmer, der efter al sandsynlighed vil blive skiftet i forbindelse med generalforsamlingen den 3. april.

Efter en halv menneskealder i Brøndby er det tilsyneladende uigenkaldeligt slut. 71-årige Winther kan i hvert fald ikke selv forestille sig et scenarie, hvor han fortsætter i bestyrelsen.

Se også:

Se også: Bestyrelsen trækker sig i Brøndby

- Jeg tror ikke, det vil kunne ske. Hvis jeg har lært noget af livet, så er det, at man aldrig skal sige aldrig. Men jeg har sagt i et halvt til et helt år, at jeg ville træde tilbage på den kommende generalforsamling. Det er planen. Sådan er det. Så jeg ved sgu ikke, hvad der skulle få mig til at fortsætte. Men som sagt: man skal aldrig sige aldrig.

Kunne du forestille dig at fortsætte i en anden rolle i Brøndby?

- Nej, nu skal jeg på pension. Jeg har været med i 35 år, så jeg synes, jeg har gjort nok.

Hvordan har du det med, at mange fans jubler over, at bestyrelsen går af?

- Det er vel forventeligt. Det er der ikke noget overraskende i. Det er jo det, fansene har sagt i lang tid. Alle, der har et budskab om Brøndby, har jo haft den mening, at bestyrelsen skulle gå af.

Se også:

Se også: Brøndby-fans mistroiske: Kan det virkelig passe?

Men det er ikke en mening, du selv deler?

- Nu er det jo ikke bestyrelsen, der spiller nede på banen, siger Winther og griner stille, før han konstaterer:

- Tiden må vise, hvad der kommer til at ske.

Det mangeårige bestyrelsesmedlem har selv lånt klubben et beløb, som anslås til at være 15-20 millioner. Winther vil dog ikke oplyse, om Brøndby IF har været i stand til at give ham nogle garantier for de penge, han har hjulpet klubben med.

Om han eksempelvis har fået pant i de penge, som den tidligere storsponsor 'Kasi' Jesper Nielsen angiveligt fortsat mangler at betale. Ifølge klubben 41 millioner kroner.

- Nu må vi se, om der overhovedet kommer nogle penge ud af det, lyder det fra det afgående bestyrelsesmedlem, der ikke vil fortælle mere om årsagen til, at der skal vælges en ny bestyrelse, udover det, klubben officielt har meldt ud.

Se også:

Se også: Brøndby-direktør: Derfor trækker vi os

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere