Brøndby-fans mistroiske: Kan det virkelig passe?

Nyheden om, at Brøndbys nuværende bestyrelse vil opløse sig selv, bliver af klubbens fans mødt med en blading af glæde og mistro

Brøndbys fans ved ikke helt, hvilket ben de skal stå på, efter at have modtaget nyheden om at bestyrelsen vil opløse sig selv. (Foto: Jens Dresling)
Brøndbys fans ved ikke helt, hvilket ben de skal stå på, efter at have modtaget nyheden om at bestyrelsen vil opløse sig selv. (Foto: Jens Dresling)

Brøndbys fans ved tilsyneladende ikke, hvilket ben de skal stå på efter beskeden om, at bestyrelsen tilsyneladende trækker sig i forbindelse med den kommende generalforsamling den 3. april.

Se også:

Se også: Bestyrelsen trækker sig i Brøndby

Reaktionerne spænder fra glæde over forvirring til vantro. Og videre over til mistro.

- Årets bedste nyhed. Der er håb endnu, skriver brugeren Porstmand Per, da han opretter en tråd om emnet på på Brøndby-forummet Blok 4.

- Det er vel forventeligt, og alligevel stadig en overraskelse! Meeeen vil nu stadig se det, før jeg tror det!! skriver en fan, der kalder sig DenHåbLøse.

Den holdning går igen. Mange har svært ved at tro, at det kan være rigtigt, at en Brøndby-bestyrelse trækker sig frivilligt. Den afgående bestyrelse har således ikke noget sted skrevet, at der ikke kan være gengangere fra den gamle bestyrelse i den kommende bestyrelse.

Se også:

Se også: Brøndby-direktør: Derfor trækker vi os

- Så hold lige fast i proppen på champagnen lidt endnu - men det fik da aktie kursen lidt op igen, men mon ikke de fleste med kapital godt lige vil afvente det der 'forslag til valg til bestyrelse', skriver brugeren NHH med henvisning til, at den siddende bestyrelse har lovet at melde forslag til en ny bestyrelse ud senest otte dage inden generalforsamlingen.

Også i støtteforeningen Brøndby Supporters Trust er det mistro, der præger billedet.

I et opslag på facebook gør gruppens administrator opmærksom på, at bestyrelsen ikke har lovet, at den trækker sig. Mens brugerne svinger mellem 'Super nyhed', 'Ud med dem alle!!!!!' og 'FARVEL og tak'.

Se også:

Se også: 'Stolt af mit arbejde i Brøndby'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere