Brøndby-direktør: Derfor trækker vi os

Brøndbys direktør Tommy Håkansson forklarer nu, at man trækker sig, så man ikke blokerer for eventuelle investorer

Brøndby-direktør Tommy Haakansson (Foto: Thomas Sjørup)
Brøndby-direktør Tommy Haakansson (Foto: Thomas Sjørup)

Tirsdag meddelte den kriseramte klub på Vestegnen, at man skifter hele bestyrelsen, når der afholdes generalforsamling den 3. april. Samtidig er flere kræfter igang med at samle investorer sammen, der kan være med til at løfte Brøndby til nye tider.

Læs også:

Se også: Ny Brøndby-bagmand træder frem

Og det er disse investorer, som den nuværende bestyrelse ikke vil stå i vejen for, såfrem man skulle ønske at få mere indflydelse.

- Vi vil vise, at vi ikke klamrer os til taburetterne, og at vi ikke ønsker at blokere for en eller flere investorer, der ønsker at få indflydelse for deres investering, sagde Brøndbys direktør, Tommy Håkansson, tirsdag til sporten.dk.

Tomme Håkansson vil dog ikke kommentere, om der rent faktisk er investorer på vej, der har krav til, hvordan bestyrelsen skal se ud.

Læs også:

Se også: Hvem skal lede Brøndby?

I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling skrev bestyrelses-formand Steen Lerche følgende:

- Der har været meget fokus på Brøndby IF's ledelse i det forløbne år. Bestyrelsen føler sig forpligtet til bedst muligt at sikre selskabets videreførelse, men har samtidig ønsket at udtræde af ledelsen.

Jesper Jørgensen, der er ekspert i fodboldøkonomi og partner i revisionsfirmaet Deloitte vurdere tirsdag over for Ritzau, hvordan man skulle tolke, at der nu skal vælges en helt ny bestyrelse.

- Det er for mig at se en invitation til samarbejde for at få nye investorer ind i varmen. Og selv om nye investorer ikke kan købe sig ind i klubben før efter generalforsamlingen og den emission, der er lagt op til, så kan man vælge dem ind på forventet efterbevilling, siger Jesper Jørgensen.

Læs også:

Se også: Ekspert: Nu inviterer Brøndby investorerne

Brøndbys bestyrelse består ud over Steen Lerche af Benny Winther, Johnny Nederskov Nielsen, Bjarne Jensen samt Tommy Sommer Håkansson. Sidstnævnte er også konsitueret direktør i klubben, men har næppe heller nogen fremtid på denne post.

Den nuværende bestyrelse vil senest 26. marts fremsætte forslag til valg af bestyrelse. Det er således endnu ikke udelukket, at flere af de nuværende kan være blandt de forslag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere