'Stolt af mit arbejde i Brøndby'

Selvom kritikken er haglet ned over Brøndby-ledelsen, så er BIF-veteranen Bjarne Jensen stolt af sin indsats

Bjarne Jensen (tv) er stolt af sin indsats på Vestegnen. (Foto: Ernst van Norde)
Bjarne Jensen (tv) er stolt af sin indsats på Vestegnen. (Foto: Ernst van Norde)

Bjarne Jensen er om nogen en vaskeægte Brøndby-mand.

Den tidligere back har klubrekorden med 556 kampe, og efter karrieren på banen var overstået, fortsatte han i klubbens tjeneste.

Nu er Jensen en del af den bestyrelse, der har meddelt en kollektiv afsked i forbindelse med klubbens generalforsamling i april .

Se også: Hvem skal lede Brøndby?

Men selv om ledelsen på Vestegnen har været skydeskive for massiv kritik, så er det en stolt Bjarne Jensen, der takker af.

- Jeg er stolt af det arbejde, jeg har været med til at gennemføre i mine to et halvt år i bestyrelsen, siger han til sporten.tv2.dk .

Se også: Brøndby-bestyrelse giver plads til nye investorer

- Når jeg ser mig selv i spejlet, gør jeg det med stolthed. Vi har fået udvandet A- og B-aktierne. Det synes jeg er en stor ting. Vi giver nu klubben tilbage til dem, der har været med til at betale gildet. Og det er vel kun rimeligt nok, at dem der betaler gildet også får lov til at bestemme, hvem der skal styre klubben og bestemme strategien. Det er min personlige holdning. Det er altafgørende for klubbens muligheder, at vi får sammenlagt aktieklasserne. Dem, der har hånden på kogepladen skal også have indflydelse. Det er vi forhåbentlig med til at sikre. Nye investorer vil kræve indflydelse, og det er vel rimeligt nok. Jeg tror stadig, at der findes folk med hjertet på det rette sted, som vil investere, lyder det optimistisk.

Se også: Bestyrelsen trækker sig i Brøndby

Han peger på, at Brøndby er en klub under udvikling, og han mener, at bestyrelsen har fornyet sig

- Vi er kommet rigtigt langt. Vi er ved at have en både moderne og transparent virksomhed. Bestyrelsen har lavet et godt stykke benarbejde. Nu skal vi have nye folk ind, der kan trække det sidste stykke, siger Bjarne Jensen til sporten.tv2.dk .

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere