Hvem skal lede Brøndby?

Brøndby-ledelsen går af, men hvem skal overtage tøjlerne på Vestegnen?

Brøndby-bestyrelsens udmelding skaber flere spørgsmål end svar. (Foto: Jens Dresling)
Brøndby-bestyrelsens udmelding skaber flere spørgsmål end svar. (Foto: Jens Dresling)

Der går knap en dag i øjeblikket, hvor situationen i trængte Brøndby ikke udvikler sig i en retning, som skaber flere nye spørgsmål end svar på klubbens mange problemer.

Mandag faldt der så endnu en gulblå bombe, da BIF-bestyrelsen, der består af formand Steen Lerche af Benny Winther, Johnny Nederskov Nielsen, Bjarne Jensen samt Tommy Sommer Håkansson meddelte, at samtlige medlemmer trækker sig i forbindelse med generalforsamlingen 3. april.

Nyheden om den gamle gardes afsked vil sikkert skabe begejstring i visse kredse, men den rejser også væsentlige spørgsmål.

Se også: Brøndby-bestyrelse giver plads til nye investorer

Den nuværende bestyrelse vil nemlig selv pege på afløserne. I forbindelse med dagens meddelelse oplyser man, at det vil ske senest 26. marts.

Men hvorfor ikke allerede nu?

Havde BIF-bestyrelsen allerede relevante emner i kikkerten, ville der næppe være grund til at vente, og ifølge ekstrabladet.dk's kilder på Vestegnen kan den simple forklaring være, at man simpelthen ikke råder over mulige emner, men håber, at det lykkes at støve dem op i de kommende uger.

Ikke just den letteste manøvre for klubben, der samtidig slås på mange fronter i en tid, hvor man er trængt såvel sportsligt som økonomisk.

Se også: Bestyrelsen trækker sig i Brøndby

Derfor bliver det særdeles interessant at se, hvem der stiller op til den kommende bestyrelse.

Den gamle garde er næppe på genvalg - og det er nok en god idé med tanke på det temmeligt flossede renommé, så vejen er i princippet banet for de pengestærke kræfter, der i sidste ende skal redde fodboldbutikken Brøndby - hvis de ellers kan findes

Direktør Tommy Håkansson er dog ikke videre meddelsom omkring hvilke tanker, han og de øvrige bestyrelsesmedlemmer har gjort sig.

- Meddelelsen betyder, at vi kommer med et forslag til, hvordan den fremtidige bestyrelse kommer til at se ud den 26. marts, lyder det korte svar til Ritzau Finans.

Se også: Brøndby scorer stort på 3+

Og overfor ekstrabladet.dk er klubkampsrekordholder Bjarne Jensen heller ikke manden, der kommer med nærmere forklaringer.

- Det vil jeg helst ikke udtale mig om, siger han venligt, men bestemt og henviser til formand Steen Lerche.

Denne har dog endnu ikke reageret på ekstrabladet.dk's henvendelser.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere