Bestyrelsen trækker sig i Brøndby

Store skiftedag på Vestegnen - Winther & co. trækker sig på generalforsamlingen 3. april

Benny Winther er en af de bestyrelsesmedlemmer, der trækker sig. (Foto: Jan Unger)
Benny Winther er en af de bestyrelsesmedlemmer, der trækker sig. (Foto: Jan Unger)

Brøndby skal have ny formand. Og ny næstformand. Og flere nye bestyrelsesmedlemmer...

Den kriseramte klub fra Vestegnen står over for et større ansigtsløft. På klubbens generalforsamling 3. april vil den nuværende bestyrelse trække sig.

Se også: Kan denne mand redde Brøndby?

Det meddeler den i den indkaldelse til ordinær generalforsamling, som Brøndby i dag sendte ud.

- Der har været meget fokus på Brøndby IF's ledelse i det forløbne år. Bestyrelsen føler sig forpligtet til bedst muligt at sikre selskabets viderefølelse, men har samtidig ønsket at udtræde af ledelsen, skriver formand Steen Lerche i indkaldelsen.

Brøndbys bestyrelse består ud over Steen Lerche af Benny Winther, Johnny Nederskov Nielsen, Bjarne Jensen samt Tommy Sommer Håkansson. Sidstnævnte er også konsitueret direktør i klubben, men har næppe heller nogen fremtid på denne post.

Se også: Brøndby scorer stort på 3+

Der er i det hele taget lagt op til en skelsættende generalforsamling på Brøndby Stadion. Som en kilde i Brøndby formulerer det over for ekstrabladet.dk, 'så kommer der til at ske særdeles interessante ting og sager den kommende tid'.

Brøndby kæmper for livet og skal have tilført minimum 50 mio. kr. - og gerne 150 mio. kr. - i ny kapital. Desuden er der lagt op til, at aktieklasserne bliver ophævet.

Se også: Ekspert om Brøndby: Imponerende flot - men også farligt

Den nuværende bestyrelse vil senest 26. marts fremsætte forslag til valg af bestyrelse.

Bestyrelsen foreslår, at formanden i Brøndby får 300.000 kr. om året, mens næstformanden skal have det halve og menige bestyrelsesmedlemmer et basisvederlag på 75.000 kr. Bestyrelsen har dog besluttet, at indtil der er en afklaring på likviditetssituationen, vil der ikke blive udbetalt bestyrelseshonorarer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere