Ekspert om Brøndby: Imponerende flot - men også farligt

- Hvis det her er Brøndbys niveau for foråret, så skal de andre bundklubber kigge sig over skulderen, siger fodboldekspert Peter Kjær

Så vågnede Brøndby også af vinterdvalen, og leverede en fornem præstation i går, da AGF blev besejret trods hjemmebanefordel.

En vigtig sejr til den stor-trængte vestegnsklub, der dermed fortsat holder snor i de andre bundhold. 3-0-sejren var en lettelse for alle i klubben, ikke mindst hos klubbens fans, der smed trøjerne og jublede i bar overkrop i den isnende kulde på Aarhus Stadion.

Se mere:

Se også: AGF ydmyget af Brøndby

TV3 Sports fodboldekspert Peter Kjær forstår fansnes reaktion, og kan sagtens se, at der bliver mere at juble over fremover, hvis Brøndby præsterer, som de gjorde i går.

- Jeg synes, at kampen i går for mig var det, vi skulle se. Kampen mod Randers var atypisk, fordi de så tidligt blev en mand færre. Men i går så vi noget spil, der var, jeg vil næsten sige, imponerende flot. De spillede simpelt og effektivt. Når Makienok er med, så opfordrer det til at gøre spillet mere simpelt. De bruger færre berøringer og laver dermed færre fejl afgørende steder på banen. Hvis det her er niveauet, så skal de andre bundklubber altså kigge sig over skuderen, for så får Brøndby de point, de skal bruge, siger Peter Kjær til ekstrabladet.dk.

- Men det er også farligt, for vi har set det før. De spillede en god kamp mod Silkeborg i efteråret, og man tænkte, nu er de der, men så taber de den efterfølgende kamp. Så man kan på intet tidspunkt sige, at det her er vendepunktet, det ved man først, når man er forbi det.

Se også:

Se også: Brøndbys store helt: Jeg var lidt ristet og vissen

- Men fodboldmæssigt så vi mange brugbare ting. Det er vigtigt, at de viser, at det er i holdet. Men nu gælder det om at fastholde det niveau, og det bliver kunsten for dem. Vi skal stadig overbevises om, at de kan fastholde det niveau over en længere periode, siger Peter Kjær.

Brøndby er fortsat på sidstepladsen i Superligaen, men har med de tre tiltrængte point i går kun et enkelt point op til SønderjyskE over stregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer