Auri: Nu er sagen lukket

Auri Skarbalius, Ole Bjur og Tommy Håkansson har haft et konstruktivt møde. Der er nu enighed om at komme videre

Brøndbys træner Auri Skarbalius fortalte tirsdag til tipsbladet.dk, at der ikke var nogen, der havde clearet målsætningen om at komme i top tre i 2015 med ham. Han kaldte målsætningen urealistisk og efterlyste en klar plan fra ledelsen.

Siden uddybede direktør Tommy Håkansson målsætningen på brondby.com, inden sportschef Ole Bjur i går overfor tipsbladet.dk bad Auri Skarbalius om at holde sine frustrationer internt.

De tre Brøndby-bosser holdt tirsdag møde om Auri Skarbalius' udmeldinger og strategien fremadrettet.

- Der har været kommunikationsfejl mellem os, som Ole sagde i går. Jeg havde en god og konstruktiv snak med Tommy og Ole, og efter det blev jeg mere rolig. Jeg er blevet bekendt med, at der er en plan, og der er enighed imellem os, siger Auri Skarbalius til tipsbladet.dk.

Brøndby-træneren føler på ingen måde, at han er blevet sat på plads af ledelsen. Tværtimod.

Gråzoner
- Jeg synes, at vores klub er kommet med en mere nuanceret udgave af målsætningen. Og jeg kan se nu, at der er nogle gråzoner i den målsætning. Jeg føler ikke, jeg er blevet sat på plads, og vi er slet ikke uvenner. Det har vi aldrig været. Vi har altid kunnet diskutere tingene, og det har vi også gjort i den her situation.

- Vi skal ikke kun diskutere gennem pressen, men jeg gjorde det, fordi jeg ikke bare er Brøndby-træner, men fordi jeg har et stort Brøndby-hjerte, og fordi det er vigtigt, at klubben har en ordentlig plan. Jeg følte, det var nødvendigt at svare på spørgsmålene og sende et signal om, at uanset hvem der styrer denne klub efter aktie-emissionen, så skal der være en plan for, hvordan Brøndby bliver en fast del af toppen i dansk fodbold. Det er jeg blevet overbevist om, at der er, påpeger Skarbalius.

Nu ser Auri Skarbalius frem mod kampen mod AGF i Aarhus på søndag, hvor der igen står livsvigtige point på spil for Brøndby, der er fire point efter konkurrenterne i nedrykningskampen.

- Den her sag er lukket nu. Vi er kommet videre. Jeg er fuldt fokuseret på kampen mod AGF, og jeg synes, at spillerne har været dygtige til at rejse sig indtil videre, og det er jeg sikker på, de også kan gøre til på søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere