Ferie-Madsen ansat hos Brøndby-bagmand

Peter Madsen, der lige har fået nogle af Brøndbys sidste millioner i Feriepenge-sagen, arbejder for tovholderen på den nye investor-satsning i klubben

Peter Madsen er på sin vis også med i redningsaktionen i Brøndby som ansat i den ny Brøndby-bagmands advokatfirma. (Foto: Lars Poulsen)
Peter Madsen er på sin vis også med i redningsaktionen i Brøndby som ansat i den ny Brøndby-bagmands advokatfirma. (Foto: Lars Poulsen)

Den tidligere Brøndby-profil Peter Madsen spøger stadig i den københavnske vestegns-klub - på godt og ondt.

Dels er han lige blevet tilkendt et klækkelig beløb i den såkaldte Feriepenge-sag - en alvorlig økonomisk sag for den stærkt skrantende klub, der med udgifterne i sagen balancer på kanten fallit.

Læs også:

Se også: Ny Brøndby-bagmand træder frem

Dels er han en del af den pakke, der bliver præsenteret som en vej ud af mørket for den tidligere mesterklub.

Peter Madsen er ganske vist ikke selv nævnt som en del af de investorer, der vil smide penge i klubben - næ, den tidligere Brøndby-bomber er såmænd studentermedhjælper hos advokat Jepper Stokholm, der agerer tovholder for hele projektet.

Læs også:

Se også: Stjerner klar med 32 mio. til Brøndby

Peter Madsen, der er ved at uddanne sig til jurist, bliver på advokatfirmaet Stokholm & Lindegaards hjemmeside præsenteret som 'legal intern', der varetager opgaver inden for sportsret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere