Ny Brøndby-bagmand træder frem

Advokat Jeppe Stokholm er tovholder på det projekt, der skal køre Daniel Agger, Thomas Kahlenberg, Johan Elmander og Per Nielsen frem på Vestegnen

Jeppe Stokholm er tovholder på det projekt, der skal være med til at løfte Brøndby. (Foto: PR-Foto)
Jeppe Stokholm er tovholder på det projekt, der skal være med til at løfte Brøndby. (Foto: PR-Foto)

De fodboldglade advokat Jeppe Stokholm er ifølge sporten.dk manden, der er tovholder for det projekt, der med Daniel Agger, Thomas Kahlenberg, Johan Elmander og Per Nielsen som ambassadører vil give Brøndby en udstrakt økonomisk hånd.

- Det er rigtigt, at jeg er kontaktperson for en gruppe, der vil hjælpe Brøndby. Men jeg kan ikke kommentere på hverken personer eller beløb, siger Jeppe Stokholm til hjemmesiden.

Læs også:

Se også: Stjerner klar med 32 mio. til Brøndby

Han understeger, at projektet ikke er skabt for at komme den nuværende ledelse til livs.

- Det her er ikke et spørgsmål om at kuppe den nuværende ledelse. Det er en hjælpende hånd til at tilføre de nødvendige midler og de rigtige personer til at føre klubben videre. Det er noget, der vil ske i samarbejde med klubben og aktionærerne, og naturligvis gennem en dialog med alle dele af klubben - med fansene, med amatørerne, veteranerne. Kort sagt: Alle konstruktive kræfter i Brøndby, siger Jeppe Stokholm.

Læs også:

Se også: Avis: Tidligere SAS-boss mulig ny chef i Brøndby

- Brøndby er en klub, hvor der er tradition for, at mange interessenter er involveret i beslutningerne, og det demokrati skal bevares. Amatører og fans skal stadig have en stemme, men det skal ikke være på en måde, hvor der blokeres for, at man kan træffe de hårde beslutninger, der skal træffes, når man vil ind og lave en turn-around.

- Målet er at skabe tryghed og stabilitet på ledelsesgangen, siger Jeppe Stokholm til sporten.dk.

1 af 2 Per Nielsen er sat i forbindelse med den nye gruppe af investorer, der ønsker indflydelse i Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Jeppe Stokholm er tovholder på det projekt, der skal være med til at løfte Brøndby. (Foto: PR-Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere