Så stor betydning har Brøndbys fans

- De kan hjælpe os til sejr mod Randers på søndag, siger Auri Skarbalius, der må vente til i morgen med at få klarhed over, om de bliver lukket ind

Auri håber på opbakning (Foto: Lars Poulsen)
Auri håber på opbakning (Foto: Lars Poulsen)

Auri Skarbalius er ikke et sekund i tvivl om, hvad der kan blive meget afgørende for operation overlevelse i foråret: Støtten fra Brøndbys fans på Sydsiden.

Derfor håber han, at Brøndbys fans får adgang til stadion på søndag i forårspremieren mod Randers.

- De fans, vi har set på stadion det sidste år, er rigtige Brøndby-fans. De støtter os, og det kan få stor betydning for spillerne, hvis fansene på søndag får mulighed for at bakke spillerne op. Det kan få helt afgørende betydning for os, fastslår Brøndby-træneren.

Han må vente til mandag med at få afklaret om Brøndby får lov at have tilskuere til forårspremieren mod Randers.

Se også:

Se også: Brøndby i tam generalprøve

Brøndby har anket dommen fra DBUs appeludvalg til DIFs appeludvalg. En dom, der slår fast, at Brøndby skal spille to kampe uden tilskuere og desuden skal der betales 150.000 kr. i bøde.

Men det burde betyde, at når sagen er under behandling, træder karantænen ikke i kraft, før DIFs appeludvalg har afsagt dommen.

Og det sker med stor sandsynlighed ikke i den kommende uge.

I den sidste test mod Kalmar fik Brøndby 1-1 i en kamp, hvor de blå-gule dominerede efter pausen, men slet ikke fandt melodien i første halvleg.

Jeg bliver klar
Bredden i Brøndbys trup er ikke alt for stor. Der skal ikke mange skader og karantæner til, før Superligaens bundprop stiller med et ynglingehold.

I den sidste testkamp mod Kalmar stod landsholdsfløjen Dennis Rommedahl helt over.

På en af de sidste dage på træningslejren i Tyrkiet fik han problemer med lysken. Han stod derfor også over den sidste kamp i Tyrkiet, men er meget fortrøstningsfuld, når han ser frem mod forårspremieren mod Randers

- Det går fremad, og jeg føler det bliver bedre for hver dag, der går. Så jeg er optimistisk med hensyn til næste søndag, siger Dennis Rommedahl.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere