Avis: Tidligere SAS-boss mulig ny chef i Brøndby

Tidligere administrerende direktør i SAS og bestyrelsesmedlem i Parken er storspilleres bud på en kommende bestyrelsesformand i Brøndby

Jørgen Lindegaard har tidligere siddet i bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment A/S. (Arkivfoto: Kenneth Meyer)
Jørgen Lindegaard har tidligere siddet i bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment A/S. (Arkivfoto: Kenneth Meyer)

Skulle striben af tidligere storspillere i Brøndby IF havde held og dygtighed til at vinde indpas i den fallerede storklub den kommende tid, er der allerede peget på manden, der skal sidde for enden af bordet i bestyrelseslokalet.

Daniel Agger, Thomas Kahlenberg med flere har angiveligt rettet henvendelse til den tidligere SAS-, ISS- og Tele Danmark-direktør Jørgen Lindegaard.

Det skriver BT lørdag.

Lindegaard bekræfter overfor avisen, at han er blevet kontaktet af folkene bag projektet med henblik på en udskiftning af bestyrelsen på en generalforsamling 3. april.

- Jeg er ikke involveret på nuværende tidspunkt, men jeg kender nogle af dem, der arbejder på det, og jeg ved, at der er nogen, der er interesseret i det, siger han til avisen.

Læs også:

Se også: Brøndby-direktør: Jeg må ikke sige noget

Dermed kan han blive manden, der skal følge i Per Bjerregaards store fodspor. Bjerregaard stoppede tidligere på vinteren sit virke gennem 40 år i klubben.

- Jeg har snakket med en, der spurgte mig, om jeg var interesseret i noget, men jeg er sikkert ikke den eneste, de har talt med, siger 64-årige Lindegaard, der tidligere har siddet i bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment A/S, der blandt andet råder over ærkerivalerne FC København. Her blev han dog stemt ud for to år siden efter en kontrovers med storauktionær Erik Skjærbæk.

Han var i begyndelsen af 1990'erne administrerende direktør i KTAS og sad 2000-2005 som administrerende direktør i SAS.

Læs også:

Se også: Agger, Elmander og Kahlenberg vil hjælpe Brøndby

Stjernespillerne, der også menes at tælle Johan Elmander og Per Nielsen, overvejer angiveligt at opkøbe en stor portion aktier i den forestående aktieemission, hvor Brøndby IF håber at få mellem 75 og 150 millioner kroner i kassen.

De tidligere spillere skal herudover agere reklamesøjler og ambassadører for at få investorer til lommerne, så emissionen kan nå de ønskede højder.

Brøndby, der tidligere på året var reelt truet af konkurs har indtil videre fået klaret skærene ved at få henstand hos flere kreditorer og udskudt feriepengesagen ved kun at acceptere at betale pengene til de tre spillere, der i efteråret var genstand for prøvesager ved Fodboldens Voldgiftsret - Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere