Per Nielsen om Brøndby: Hav tålmodighed

Per Nielsen vil ikke bekræfte rygterne om, at han sammen med andre tidligere Brøndby-spillere er på vej til at hjælpe Brøndby

Daniel Agger, Johan Elmander, Thomas Kahlenberg og Per Nielsen er blandt de tidligere Brøndby-spillere, som er på vej til at hjælpe Brøndby.

Tipsbladet.dk kunne i går fortælle, at netop disse spillere var på vej til at agere ambassadører for en investorgruppe inden aktieemissionen senere i år, men indtil nu har ingen bekræftet historien.

I dag har Per Nielsen heller ikke lyst til at melde ud om planerne.

- Jeg kan ikke sige så meget om det lige pt, så I må have lidt tålmodighed.

- Jeg kan ikke bekræfte noget. Jeg er blevet ringet op og kender godt til historien, men jeg ved ikke så meget, siger han.

Hvem er du blevet ringet op af?

- Det vil jeg ikke sige, slutter Per Nielsen til tipsbladet.dk.

Sporten.dk erfarede i går, at den investorgruppe, som de tidligere spillere skal være ambassadører for, har planer om at udskifte hele bestyrelsen og direktionen med. Denne udskiftning skal angiveligt ske allerede inden aktieemissionen, skriver mediet.

Brøndbys næstformand Benny Winther har siden fortalt, at han også kender til historien om den hjælpende hånd fra gruppen af tidligere BIFere, men at han ikke kendte noget til investorgruppens planer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere