Brøndby: Ingen nye spillere på vej

Mike Jensen er væk, og Franck Semou er skadet. Brøndby vil ikke udelukke, at der kommer en midtbaneforstærkning, men de regner ikke med det

Brøndbys Franck Semou kommer ikke til at spille i forårssæsonen. (Foto: Anders Brohus)
Brøndbys Franck Semou kommer ikke til at spille i forårssæsonen. (Foto: Anders Brohus)

Bredden på Brøndbys centrale midtbane er efterhånden mere end tyndslidt.

Mike Jensen er væk, og Brøndby kunne ikke erstatte ham i transfervinduet. Nu har Franck Semou så revet sin ene akillessene over, og han er ude de næste syv-otte måneder.

Mikkel Thygesen og Jan Kristiansen er derfor nærmest selvskrevne til de to centrale midtbanepladser på Brøndbys hold, og selv om klubben har muligheden for at tilknytte en klubløs midtbanespiller, regner de ikke med at gøre det.

Læs også:

Brøndby - 19. feb. 2013 - kl. 14:35 Surt Brøndby-show: DBU afviser tilskuer-anke

Det har dagens nedslående Semou-nyhed ikke ændret på.

- Det ændrer ikke noget i forhold til det, selv om det selvfølgelig er skidt for os at få hevet en mand helt ud af truppen på nuværende tidspunkt. Og så endda en spiller til en position, hvor vi i forvejen ikke er bredest. Men det er ikke noget, der får os til at gå i total panik, siger sportschef Ole Bjur til tipsbladet.dk.

- De spillere, der er kontraktfrie, har i sagens natur ikke nogen klub, og derfor mangler de noget rent formmæssigt, så det er svært at finde en spiller, der kan gå ind på et hold, hvor han tilmed vil være helt ny. Og så har vi også en økonomisk situation, der gør, at vi skal være meget ansvarlige.

- Så det bliver svært at finde den rette, men der kan pludselig dukke en mulighed på, så jeg vil omvendt heller ikke udelukke det, siger Ole Bjur.

Problemer med formen
En mulighed kunne være belgieren Stanley Opoku Aborah, der har været med på klubbens træningslejr i Tyrkiet. Men han er rejst hjem før tid og er ikke tiltænkt en plads i truppen.

- Han bliver ikke tilbudt en kontrakt i første omgang. Vi havde en tro på, at han kunne være en løsning, for ellers havde vi ikke taget ham med på træningslejr. Han er en fin spiller, men der er lidt problemer i forhold til det formmæssige, og derfor er han taget hjem, siger Bjur.

Derfor er det da også mest sandsynligt, at de må finde backups til Thygesen og Kristiansen i den nuværende trup, og der springer Frederik Holst i øjnene som stort set den eneste. Holst har spillet højre back i efteråret, men har på unglandshold og på Brøndbys ungdomshold spillet mest central midt.

Læs også:

Se også: Nyt slag i Brøndby: Midtbaneprofil ude i otte måneder

- Bliver Mikkel eller Jan K. skadede, ser det selvfølgelig skidt ud, men så må vi flytte rundt på brikkerne og få tingene til at passe på anden vis. Andre har spillet den plads før, og der tænker jeg specielt på Frederik Holst, der måske mere er central midtbane end back. Vi har også andre unge spillere, der kan gå ind på pladsen, og så kan vi måske i enkelte kampe, hvor vi skal være mere defensivt solide på den centrale del af midtbanen, rykke en midterforsvarer frem. Vi må tage det fra kamp til kamp og løse det henad vejen, siger Bjur.

Brøndby spiller sin første kamp i forårssæsonen om godt halvanden uge, når Randers kommer på besøg på Brøndby Stadion.

Derfor er tiden også ved at være endog meget knap, hvis de skal nå at hente en spiller fra det transferfrie marked, som skal kunne hjælpe holdet i foråret.

Brøndby rejser hjem fra træningslejren i Tyrkiet i morgen. Franck Semou skal på operationsbordet torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere