BIF'er regner ikke med midtbaneplads

Frederik Holst har spillet midtbane før, men han regner ikke med, at han skal spille der nu, selv om Franck Semou er langtidsskadet

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Franck Semou har revet sin akillessene over, og han kommer ikke til at spille kampe for Brøndby i de kommende syv til otte måneder. Semous skade efterlader træner Auri Skarbalius med et noget smalt udvalg af midtbanespillere, idet kun Mikkel Thygesen, Jan Kristiansen og Mathias Larsen dækker de pladser.

I efteråret brugte Skarbalius Frederik Holst på backen, men Holst har tidligere spillet central midtbane på landsholdet og på ungdomsholdene i Brøndby. Alligevel regner han ikke med, at han skal bruges som gardering på midtbanen nu.

- Nej, det tror jeg ikke, jeg skal. Jeg tror, vi har Jan Kristiansen og Mikkel Thygesen, som skal spille de pladser. Nu ved jeg heller ikke, om Franck skulle spille fra start, hvis han var klar, men nu tror jeg i hvert fald, at det ligger til, at de to spiller de centrale pladser.

- Jeg har spillet højre back hernede på træningslejren, og det skal jeg måske også spille i dag. Så vi må se, hvad trænerne gør med midtbanen der. Jeg regner ikke med at blive rykket frem på banen, og jeg har det også fint med at spille i forsvaret, hvis det bliver sådan, siger Holst til tipsbladet.dk.

Se mere:

Se også: Nyt slag i Brøndby: Midtbaneprofil ude i otte måneder

- Men uanset hvad så er det utrolig synd for Franck. Han var tæt på at ramme topformen, så det er ærgerligt, at det skal ske for ham. Det skete super-hurtigt til træningen, og jeg så bare, han pludselig lå på jorden, fortæller han.

Tidligere i opstarten blev Frederik Holst ellers prøvet af på den offensive midtbaneplads, men det tyder ikke umiddelbart på, at det skal prøves igen, vurderer han.

Det tyder heller ikke på, at Stanley Aborah, som i de seneste dage har prøvetrænet i Brøndby, er svaret på klubbens midtbane-kvaler. Den belgiske midtbanespiller har forladt holdets træningslejr, og Brøndby har intet meldt ud om spillerens muligheder for en aftale.

Brøndby spiller den sidste kamp på træningslejren i Tyrkiet senere i dag, og i morgen rejser truppen hjem til Danmark til de sidste forberedelser inden sæsonstarten.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere