Skuffet over Brøndbys bluff

Spillerforeningen undrer sig over, at Brøndby pludselig vil have sager om spillernes ret til feriepenge afprøvet igen. - Det har de ikke nævnt i forhandlingerne, siger Mads Øland

Mads Øland, direktør for Spillerforeningen. (Foto: Lars Poulsen)
Mads Øland, direktør for Spillerforeningen. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby kan glemme alt om føre en ny sag for at afgøre, om den trængte fodboldklub Brøndby skal betale et beløb omkring 28 millioner kroner i manglende feriepenge og pension til tidligere og nuværende spillere.

I hvert fald mener Spillerforeningen, at sagen er klokkeklar:

- Det er ikke nødvendigt at føre disse sager i Fodboldens Voldgiftsret, da parterne inden retssagen blev enige om, at de tre prøvesager skulle danne præcedens, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, i en pressemeddelelse.

Brøndby meddelte tidligere i dag, at man udbetaler fire millioner kroner til Martin Ericsson, Thomas Rasmussen og Peter Madsen, men at man ønsker at afprøve de øvrige spilleres tilgodehavender.

Se også: Brøndby reddet

- Forløbet har vist, at sagen indeholder mange og principielle usikkerheder om renter, bod, feriepenge af sign-on-bonus, forældelse og beskatning mv. Derfor har vi besluttet, at det ville være uforsvarligt ikke at få afprøvet forholdene til bunds i alle sager, siger Brøndbys konstituerede direktør, Tommy Håkansson.

Det kommer bag på Mads Øland. Han understreger, at Brøndbys forhandlere ikke har nævnt det seneste krav i forhandlingerne.

Desuden undrer han sig over, at Brøndby tilsyneladende ikke har fortalt alt om dialogen med nye investorer de seneste uger.

- Jeg er skuffet over klubbens bluff. Og skuffet over, at de har holdt deres ansatte og forhandlerne som gidsler undervejs. De har sagt, at de ikke kunne betale løn og de fire millioner kroner.

- Det har jo så vist sig, at de godt kunne betale, siger Mads Øland til Ekstra Bladet.

Se også: Brøndby afslog bud på stortalent

Han er dog klar til at forhandle videre med klubben.

Fodboldens Voldgiftsret skal nu afgøre, om sagerne allerede er afgjort, eller om de skal afgøres individuelt.

Spillerforeningen mener, at 91 medlemmer af foreningen har over 30 millioner kroner tilgode.

Ekstra Bladet ville gerne have spurgt Mads Øland om en reaktion på den dødstrussel, han var udsat for fredag. Men han ønsker ikke at kommentere den .

Læs også:

Se også: Dødstrusler mod Spillerforeningens direktør

1 af 2 Brøndby-direktør Tommy Håkansson. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Mads Øland, direktør for Spillerforeningen. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere