Brøndby uenig med Øland i Agger-sagen

Det er ifølge Brøndby forkert, når Spillerforeningens direktør siger, at Daniel Agger ikke har penge til gode

Brøndby-direktør Tommy Håkansson irettesætter Spillerforeningens direktør, Mads Øland, der hævder, at den danske landsholdsangriber Daniel Agger ikke har feriepenge til gode i sin tidligere klub.

- Jeg tror, at Mads Øland er lige lovlig om sig nogen gange. At Daniel Agger ikke har feriepenge til gode, er ikke korrekt, siger Håkansson til sporten.tv2.dk.

- Måske har han ikke et krav til gode via Spillerforeningen, men Daniel har aldrig været medlem af Spillerforeningen.

- Daniel ringede og spurgte, om han havde noget til gode, og i så fald, så ville han ikke have pengene. Vi kunne se, at der var bonusser tilbage fra 2004 og 2005, som han ikke havde fået feriepenge af.

Læs også:

Se også: Øland: Agger har ikke feriepenge til gode i Brøndby

- Dem skulle vi beholde, og han ønskede på ingen måder at køre en sag, lyder det fra Håkansson.

Mads Øland har sagt følgende i sagen, som kom frem, da Agger udtalte, at han ikke ville gøre krav på sit tilgodehavende hos Brøndby i den verserende sag om manglende betaling af feriepenge og pension:

Læs også:

Se også: Agger dropper sine feriepenge

- Jeg har lige tjekket op på historien. Der er 91 spillere, der har et feriepengekrav i Brøndby, og Daniel Agger er ikke på den liste. Så det er vist det, der hedder en ikke-historie.

Ifølge Spillerforeningen er det kun medlemmer af spillernes organisation, som har mulighed for efterkrav for feriepenge, som ligger tilbage i tiden.

For fodboldspillere uden for Spillerforeningen vil efterkravene være forældet. Derfor er pengene allerede tabt for Daniel Agger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere