Brøndby reddet

Medarbejderne i Brøndby IF får deres løn, hvorfor en konkurs i første omgang er afværget

Konkursen er afværget i Brøndby IF.

Mandag middag udsender den økonomisk hårdt pressede superligaklub en fondsbørsmeddelelse hvori konstitueret direktør Tommy Håkansson skriver følgende:

Læs hele fondsbørsmeddelelsen fra Brøndby.

- Vi er rigtig glade for, at vi har fået skabt grundlaget for at videreføre Brøndby IF frem til kapitaltilførslen. Og vi er meget, meget glade for, at vi har sikret medarbejderne deres fulde løn, ikke blot i januar men også fremover.

Læs også:

Se også: Brøndby-aktien sat ud af spillet

Klubben har gennem længere tid forhandlet med Spillerforeningen om en aftale i den såkaldte 'Feriepengesag'.

- Vi har til det sidste arbejdet konstruktivt på at skabe et forlig med Spillerforeningen om alle krav i Feriepengesagen. Men forløbet har vist, at sagen indeholder mange og principielle usikkerheder om renter, bod, feriepenge af sign-on-bonus, forældelse og beskatning mv, siger Håkansson.

Læs også:

Se også: Brøndby afslog bud på stortalent

- Derfor har vi besluttet, at det ville være uforsvarligt ikke at få afprøvet forholdene til bunds i alle sager. Vi har forstået, at mange superligaklubber deler vores opfattelse. Vi ville selvfølgelig gerne have indgået et acceptabelt forlig, men når det ikke kunne lade sig gøre, er dette den bedste løsning. Vi betaler derfor nu det beløb på ca. 4 mio.kr., som Brøndby IF skylder i følge den afgjorte voldgift, siger han.

Han understreger, at det kun har været muligt at få aftalen igennem efter at have lavet aftaler med investor og långivere samt ordninger med kreditorer om at sikre drift og likviditet frem til forårets kapitaltilførsel.

- Vi er meget ydmyge overfor og tilfredse med den opbakning, der har været i og omkring klubben, siger Tommy Håkansson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere