Brøndby-spillere: Løn mandag, ellers...

Brøndbys samlede spillertrup giver klubbens ledelse en uge til at udbetale januar-lønnen

Brøndby ånder stadig, men hvor længe (Foto: Jesper Mortensen)
Brøndby ånder stadig, men hvor længe (Foto: Jesper Mortensen)

Den hårdt pressede vestegnsklub Brøndby er fortsat i overhængende konkursfare, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil spillerne ikke trække stikket på klubben.

Ikke før på mandag, i det mindste.

Se også:

Se også: Se tidslinien: Brøndbys nedtur

Da vil en samlet spillertrup kollektivt indgive deres krav til bestyrelsen om, at de vil have udbetalt deres januar-løn. Det vil sige, at klubben derfra har tre dage til at udbetale lønnen, og hvis det ikke sker, betyder det, at spillerne erklærer klubben konkurs og kan forlade den synkende Brøndby-skude kvit og frit.

Det er blevet besluttet på et spillermøde i truppen i dag, og giver altså i første omgang ledelsen weekenden over til at få styr på sagen. Spillernes beslutning betyder altså, at klubben reelt har indtil på næste fredag til at udbetale lønnen til de hårdt prøvede spillere.

Læs mere:

Se også: Det sker, hvis Brøndby går konkurs

En konkurs inden da kan dermed kun indtræde, hvis ledelsen selv indgiver en konkursbegæring. Ekstra Bladet erfarer fra en række kilder med indgående kendskab til den igangværende situation i Brøndby, at bestyrelse og den daglige ledelse overvejer selv at indgive en konkursbegæring eller anmode om en rekonstruktion.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skyldes Brøndby-ledelsens overvejelser i særdeleshed de fastlåste forhandlinger med Spillerforeningen, samt det faktum, at de godt ved, ingen almindelige kredtiorer tør være dem, der fører kniven mod Brøndby.

Læs mere:

Se også: Brøndby-toppen overvejer konkurs

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere