Lørdagens rygter: Sneijder på vej til Tyrkiet

Dagens transferrygter åbner med meldingen om den rutinerede midtbanespillers flirteri med Brøndby

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder

Wesley Sneijder er tæt på at skifte italiensk fodbold ud med tyrkisk.

Ifølge Galatasaray er man blevet enig med Inter om en pris på den hollandske stjerne. Nu mangler man bare at overbevise Sneijder selv om, at et skifte er fornuftigt.

Han skal sandsynligvis gå ned i løn, hvis han rykker til Istanbul.

Sneijder er røget ud på sidelinien i Milano efter sin skade i efteråret. Efterfølgende udtalte klubbens tekniske direktør, Marco Branca, at Sneijder ikke ville få lov at spille, før han kom med en udmelding om sin fremtid.

Seneste kamp til hollænderen var 26. september.

Hans tilhørsforhold er på Frederiksberg og FC København. Hér har Daniel Jensen trænet med det seneste stykke tid, siden han blev klubløs.

Han begyndte karrieren et andet sted i København, nemlig B93, der som bekendt ligger klods op og ned af netop FCK's hjemmebane, Parken.

Men det kan blive på den københavnske vestegn, han stopper karrieren. Hos Brøndby IF.

Ifølge BT er midtbanespilleren ikke langt fra at blive den spiller, der skal lukke hullet på midtbanen efter Mike Jensens kontraktudløb.

Daniel Jensen har senest været på kontrakt i italienske Novara.

Harry Redknapp, manager i QPR, afviser i øvrigt, at franske Loïc Remy skifter fra Olympique Marseille.

De to parter var ellers sat i forbindelse med hinanden, og der har været kontakt. Men Remy har takket nej.

- Jeg var i Frankrig for at se ham sidste uge. Men jeg kunne end ikke få et møde med ham. Jeg tror, han var flov over at skulle troppe op bare for at sige nej tak, siger Redknapp ifølge BBC.

I engelsk fodbold spekuleres der også i Luka Modric' hjemkomst til London efter skiftet til Real Madrid i sommerpausen. Kroatens skifte har ikke været uproblematisk, hvorfor der naturligvis gættes på, at han allerede til sommer forsvinder igen.

Det er dog ikke Tottenham, men derimod rivalerne fra Chelsea, der er interesseret. Ifølge The Sun er Abramovich klar med 22 millioner pund - svarende til 200 millioner kroner - for at købe Modric fri.

Frank Lampard og Fiorentina bliver til gengæld ikke et match. Stjernen har været sat i forbindelse med stort set alle købestærke klubber fra Skagen til Nairobi, men Firenzes stolthed bliver det ikke. Det meddeler Fiorentina lørdag.

Andrea Dossena skifter fra Napoli til Palermo på en lejeaftale for resten af sæsonen. Palermo har sikret sig købsoption efter sæsonen.

Brasilianske Nene forlader overskudslageret i Paris Saint Germain til fordel for Al Gharafa i Qatar.

QPR jagter WBA-angriberen Peter Odemwingie. Det bekræfter manager Harry Redknapp efter lørdagens nullert mod Tottenham.

- Vi har forhørt os med hensyn til Odemwingie. Han er en spiller jeg er interesseret i at købe, lyder det fra den erfarne fodbold-krejler.

0 kommentarer
Vis kommentarer