Langer ud efter Michael Laudrup i ny bog

Angriberen Søren Larsen sender en bredside mod Brøndby IF og Michael Laudrup i sin bog, der snart er på gaden

Coveret på Søren Larsens nye bog.
Coveret på Søren Larsens nye bog.

Det er efterhånden et årti siden, men naget sidder stadig i Søren Larsen.

Og det kommer i den grad til udtryk i angriberens bog 'Kampen - et liv i fodboldens tjeneste', der snart er på gaden.

Larsen har ikke tilgivet Brøndby IF og i særdeleshed Michael Laudrup, hvordan han blev kørt ud på et sidespor via u-truppen og siden sendt til Frem på et lejeophold.

Han skriver følgende om optakten til Laudrups tiltræden i sommeren 2002.

- Vi er taget lidt før hjem fra Spanien, så jeg kan være klar til sæsonopstarten med Brøndby og Laudrup 1. juli. Men dagen før får jeg en besked fra en ven, som skriver, at han er ked af, at jeg er havnet i u-truppen. Jeg er slet ikke klar over, hvad han fabler om, så jeg ringer ham lige op for at høre, hvad det er for noget, han ved, som jeg ikke ved. Han kan så fortælle, at der står i Ekstra Bladet, at en del af os fra førsteholdstruppen er blevet degraderet til en såkaldt u-trup, som ikke skal træne sammen med de andre, men derimod med nogle af talenterne, skriver Larsen.

Ingen forklaring fra Laudrup
- Jeg tror faktisk ikke på ham, for jeg ville da mene, at jeg som spiller vil få det at vide, hvis der bliver lavet om i mine ansættelsesforhold.

Læs også:

Se også: Laudrup: Jeg har ikke været glad

Jeg får ingenting at vide. Jeg kommer heller ikke engang til at få en forklaring fra Michael Laudrup, så jeg finder aldrig ud af, hvad jeg har gjort forkert, eller hvad jeg mangler rent spillemæssigt for at kunne være med på førsteholdet, skriver Larsen, der lejes ud til Frem i 2002-03 og siden sælges til samme klub.

- Inderst inde er Brøndby bare en død klub for mig. Mine følelser for foretagendet er væk, og jeg er den dag i dag fortørnet over, at man kan behandle sine medarbejdere på den måde. At degradere os uden at give en forklaring, og at jeg skal få det at vide gennem en ven, som har læst det i aviserne, gør det endnu mere forrykt, skriver han.

Mangel på format
- Jeg mister noget for Michael Laudrup. For måden, det her foregår på, er slet ikke en måde, jeg forbinder med den værdighed og respekt, som han indtil nu repræsenterer – ikke blot for mig, men for stort set alle, der ved bare en smule om fodbold. Jeg synes, det er mangel på format at møde op som ny chef og rydde op i butikken uden at stå til ansvar for det, skriver han.

Læs også:

Se også: Laudrup: Ingen ballade her

Larsen kom siden til svenske Djurgården, hvor han for alvor begyndte at score mål. Det gav landsholdsdebut og siden kontrakt med Schalke 04. Siden blev det til mindre succesfulde ophold i Toulouse, Duisburg og Feyenoord, inden han kom til AGF sidste år.

Søren Larsen er noteret for 11 mål i 20 landskampe i perioden 2005-2010. Han har ikke været inde omkring Morten Olsens trup siden VM i Sydafrika.

1 af 2 Michael Laudrups mandskabsbehandling var åbenbart langt fra perfekt i Brøndby-tiden. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Coveret på Søren Larsens nye bog.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen