'Auri er en tabertræner'

Ekstra Bladets klummeskribent Stig Tøfting er ikke imponeret over Auris trænerstatistik

Auris ansættelse i Brøndby har bestemt ikke været nogen succes (Foto: Lars Poulsen)
Auris ansættelse i Brøndby har bestemt ikke været nogen succes (Foto: Lars Poulsen)

I dag mødes FC København og Brøndby i det klassiske 'New Firm'. Derbyet mellem de to store lokalrivaler fra Københavnsområdet. Selovm Brøndbys krise de seneste par år har lukket lidt af luften ud af opgørene, så mener Ekstra Bladets fodboldekspert Stig Tøfting stadig, at det er de største opgør i Danmark. Ikke mindst fordi en sejr i derbyet betyder så meget for de to klubbers fans.

Men han ser ikke den store spænding i kampen. Et skidt kørende Brøndby-hold med en skidt kørende Brøndby-træner får det meget svært i Parken kl. 19.

- Desværre betyder Brøndbys nedtur og FCK’s optur, at jeg ikke kan huske, at FCK har været større favorit i et derby. Man kan selvfølgelig håbe, at rammerne i Parken kan sætte Brøndby op, men helt ærligt: Jeg kan slet ikke forestille mig, at Auris tropper kan hive sådan en præstation ud af ærmet.

Se mere:

Se også: Tidligere landsholdsspiller til Brøndby

- Hvad med Auri Skarbalius? Ja, selvom FCK vinder, så vil det ikke koste ham jobbet. Det skal et nederlag til FCK selvfølgelig heller ikke, men jeg må også bare sige, at Auri som person godt nok er en vindertype, men han er altså ingen vindertræner.

Snarere en tabertræner.

- Hårde ord, men det det er altså ikke bare noget, jeg finder på: Brøndby har tabt otte af de ni sidste Superliga-kampe. Af de seneste 15 kampe, de blå-gule har spillet, har de vundet to, spillet to uafgjort og tabt ELLEVE! Og der er tilmed scoret mod Brøndby i alle 15 kampe…

- Kigger man på Auris samlede træner-regnskab, så fortæller det, at han kun har vundet 12 ud af 71 kampe. Det er altså ikke mange gange, at han har sunget med på sejrssangen i omklædningsrummet, og det kan altså også smitte af på truppen, lyder det fra Tøfting.

Se også: Se også: Tøfting: Duncan har altid været for kvabset Tøfting: Duncan har altid været for kvabset

Klummeskribenten undrer sig også over Brøndbys defensive indstilling til angrebsfodbolden og er heller ikke imponeret over Brøndbys defensiv.

KØB EKSTRA BLADET I DAG OG LÆS HELE STIG TØFTINGS KLUMME

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen