Brøndby: Kasi har ikke betalt alt

Jesper 'Kasi' Nielsen har ikke betalt alle sine regninger til Brøndby, afslører klubbens direktør i dag

Jesper Nielsen var i går i fogedretten. Han vil forhindre Ekstra Bladet i at skrive om Skats krav mod ham og familien. (Foto: Jakob Jørgensen)
Jesper Nielsen var i går i fogedretten. Han vil forhindre Ekstra Bladet i at skrive om Skats krav mod ham og familien. (Foto: Jakob Jørgensen)

'Har vi måske nogensinde hørt om, at Kasi ikke har betalt sine regninger?'

Jesper 'Kasi' Nielsen gik i går i Jyllands-Posten til angreb på Skat, der har gjort udlæg i Kasi-Jespers og familiens firmaer, krævet AG København lukket og mener at have 168 millioner kroner til gode.

Men Jesper Nielsen har ikke har betalt sine regninger.

Af en fortrolig mail fra Skat til familien Nielsen fremgår det, at Brøndby har 3,3 millioner kroner til gode. Ekstra Bladet er i besiddelse af mailen.

Se også: Kasi-Jesper til angreb: Bruger mine penge som jeg vil

Siden Jesper Nielsen opsagde sponsoratet i vinteren 2009 har han betalt 3,3 millioner hver måned. Penge, der skulle kompensere for, at Brøndby ikke har kunnet finde en ny sponsor.

Desuden skal Brøndby næste sommer have 41,3 millioner kroner, som den nu tidligere rigmand skylder for sit hovedsponsorat i klubben. Penge, som skal betales, hvis Brøndby ikke har erstattet hans sponsorat.

Se også: Kasi-familien skylder 168 mio. kr. i skat

Men meget tyder på at Jesper Nielsen ikke kan betale, og nu erkender Brøndby da også for første gang, at man nok ikke får alle pengene.

- Vi må se, hvad er sker i den sidste tid af sponsoratet. I forhold til det, der bliver skrevet, ville det være dumt, hvis jeg stolede på, at vi fik pengene. Jeg har dog fortsat en tro på, at vi finder en løsning af en eller andet art, så vi får et beløb af en vis størrelse, siger Tommy Håkonsson til Jyllands-Posten.

Hvis Brøndby må vinke farvel til en stor del af pengene fra Jesper Nielsen, kan klubbens i forvejen blødende økonomi blive sendt til alvorlig tælling.

Kasi har altid betalt alt, sådan sagde Jesper Nielsen foran fogedretten tirsdag aften. Se det i tv-indslaget over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen