Krisen kradser igen i Brøndby

Brøndby ligner sit gamle jeg fra efteråret og leverede endnu en uinspireret indsats og tabte mod FC Midtjylland

Brøndby måtte endnu engang bide i græsset. Makienok blev udskiftet efter et grimt sammenstød med sin egen målmand. (Foto: Jens Dresling)
Brøndby måtte endnu engang bide i græsset. Makienok blev udskiftet efter et grimt sammenstød med sin egen målmand. (Foto: Jens Dresling)

Det startede så godt, men ser ud til at ende så skidt for Brøndby - foråret. Den store opblomstring er visnet i rekordfart med nederlag til først FCK, uafgjort mod HB Køge og nederlag igen til AC Horsens og nu også hjemme til FC Midtjylland - dagens nederlag lød på 0-2

Ulvene så ellers ikke voldsomt skræmmende ud på Brøndby Stadion og første halvleg var ikke noget at skrive hjem om for nogen af holdene. Den stod kun på få skud på mål og et par indlæg fra Dennis Rommedahl, som Brøndbys frontspillere ikke var i nærheden af at udnytte.

Læs også:

Se også: Klubkoryfæ forlader Brøndby

Efter pausen fortsatte ørkenvandringen - dog med små oaser af godt spil fra bl.a. Dennis Rommedahl, der fik smidt flere indlæg af sted, men igen var det forgæves, for ingen kunne få rettet indlægget af, så det havde kurs mod FCM's målramme.

Faktisk var Brøndbys angreb så uhyre ringe, at de samlet i kampen kun havde et enkelt skud inden for rammen i de 90 minutter plus det løs, som kampen varede.

Se mere:

Se også: Brøndbys børs-show var en trist affære

FC Midtjylland lignede heller ikke nogen, der havde i sinde at score - men det var kun indtil gæsterne fik et frispark midt på Brøndbys banehalvdel, som Jacob Poulsen helt suverænt servede ind i panden på sin anfører Kristian Bak Nielsen, der sikkert heade sit hold på 0-1.

I samme situation rendte Brøndbys målmand Michael Tørnes og Simon Makienok sammen i et grimt sammenstød, hvor Makienok endte med at blive båret fra banen efter at have fået et grimt knæk i nakken.

Læs mere:

Se også: Storaktionær sviner FCM

Scoringen lukkede resterne ud af et tamt Brøndby-hold, og det udnyttede Sylvester Igboun til at sikre ulvene en sejr på 0-2. Han fik sparket bolden i kassen efter flere riposter i Brøndbys lille felt, hvor de blå-gules forsvar så alt andet end prangende ud.

Utilfredsheden var udtalt på Brøndby Stadion, hvor råb som 'Kom nu Brøndby, vis I vil vinde' og andre i samme dur gjaldede ned over spillerne - i hvert fald indtil mange udvandrede i protest mod hjemmeholdets sløje indsats.

De tilskuere, der var blevet tilbage, peb højlydt Brøndbys spillere fra banen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere