Brøndby forstår ikke forårsnedturen

Svarene er vage eller ikke-eksisterende, når Brøndby-lejren selv skal svare på, hvorfor de igen spiller ringe.

Indtil søndagens kamp i Horsens havde Brøndby titlen som forårets bedste Superligahold, men i april har klubben kun fået ét point i tre kampe. Og hvad der er sket, er svært for Brøndby-lejren at svare på.

Men mens midterforsvarer Daniel Stenderup to gange gentager, at "det er svært at sige, hvad der er skyld i det", gør højre back Anders Randrup et forsøg efter 1-3 imod FCK, 1-1 mod HB Køge og søndagens 0-2-nederlag til AC Horsens.

- FCK var lidt en kamp for sig selv, og HB Køge var et kollektivt sammenbrud. Og jeg synes, at vi i den her kamp spiller fint og styrer store dele af kampen. Og burde vel også have scoret et par mål. Så det er bare ærgerligt, synes jeg, siger Anders Randrup.

Træner Auri Skarbalius mente efter kampen mod AC Horsens, at hans modstandere havde en større tænding på den sidste del af banen, men han kigger ikke på formbarometre.

- Sådan kigger jeg ikke på det. Det er jer, der gør det. Jeg kigger altid fra kamp til kamp. Det vigtigste var jo, at vi efter den indsats vi leverede mod HB Køge, viste, at vi kan fighte, vi kan spille fodbold, vi kan komme til chancer. Men vi mangler skarphed i begge felter, siger Auri Skarbalius.

Han er dog ikke blind for, at Brøndby ikke har haft den bedste måned i april.

- Vi er jo i en mindre god periode, men det vigtigste for os er at søge point og marginalerne, men samtidig med at spillet skal blive bedre. Og det er det, der sker i dag.

- Vi spiller noget af det bedste - især i første halvleg - men taber alligevel, siger Auri Skarbalius.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere