Brøndbys Horsenskompleks skyldes hidsighed

AC Horsens er en tand mere hidsige end Brøndby i deres angreb, og derfor vinder holdet hver gang.

Med 2-0-sejren over Brøndby søndag tog AC Horsens tredje indbyrdes sejr ud af tre mulige i sæsonen. Og det skyldes først og fremmest en ekstra tænding, svarer Brøndbys træner Auri Skarbalius til spørgsmålet om AC Horsens' overhånd.

- De har den sidste hidsighed i deres angreb, som gør, at vi bliver udfordret på den sidste tredjedel af banen gang på gang på gang, siger Auri Skarbalius.

Træneren havde ellers rost sine spillere for en god indsats, selv om det blev til et 0-2-nederlag.

- Vi kom ud som et hold, der troede på det. Og vi spillede fint og skabte også chancer, siger Auri Skarbalius.

- Men vi mangler den sidste tro på tingene i anden halvleg, og Horsens vil lidt mere end os. Og måske derfor får de de marginaler med sig, som de gør, siger Auri Skarbalius.

Også højre back Anders Randrup mente, at Brøndby havde spillet godt, og derfor forstod han ikke helt nederlaget. Men udnyttelsen gjorde udslaget.

- De udnyttede deres chancer, og vi gav dem lidt de chancer. Men vi spillede en fin kamp og viste mange gode takter, så jeg forstår ikke rigtig, vi har tabt, siger Anders Randrup.

Trænere og spillere hæftede sig dog ved, at Brøndby kom sig spillemæssigt efter et "kollektivt sammenbrud", som Anders Randrup kaldte HB Køge-kampen.

Faktisk mente Auri Skarbalius, at Brøndby spillede noget af deres bedste fodbold i foråret i netop kampen mod AC Horsens.

- Vi er jo i en mindre god periode, men det vigtigste for os er at søge point og marginalerne. Og samtidig med at spillet skal blive bedre.

- Og det er det, der sker i dag. Vi spiller noget af det bedste, vi har gjort - især i første halvleg - men taber alligevel, siger Auri Skarbalius.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere