Ekspert: Rommedahl skal ikke stå og pille næse

TV2 Sports Jesper Thygesen savner mere ærgerrighed fra Dennis Rommedahl

Dennis Rommedahl har ikke magtet at løfte Brøndby, og han bærer selv en del af skylden, mener Jesper Thygesen. (Foto: Jens Dresling)
Dennis Rommedahl har ikke magtet at løfte Brøndby, og han bærer selv en del af skylden, mener Jesper Thygesen. (Foto: Jens Dresling)

Han var tiltænkt rollen som en af Superligaens helt store profiler, men Dennis Rommedahl har ikke magtet at gøre Jesper Grønkjær kunsten efter - at komme hjem efter millionkontrakter i udlandet og løfte danske fodbold.

Og skylden ligger ikke kun hos Brøndby og Auris spillestystem - den ligger lige så meget hos Dennis Rommedahl selv, mener Jesper Thygesen, der er ekspert på TV2 Sport.

Se også: Brøndby-flop: Uafgjort mod bundproppen

- Dennis Rommedahl har selv nævnt, at Auris system og krav om struktur giver ham flere defensive pligter, siger Jesper Thygesen til ekstrabladet.dk, men understreger, at Dennis Rommedahl også bliver nødt til at kigge indad.

- Jeg ved ikke, om det er motivationen, den er gal med. Det kan måske være svært at motivere sig, når man har prøvet så meget, som Rommedahl har prøvet i sin karriere.

Se også: Auri: Vigtigt at tage point mod HB Køge

Jesper Thygesen har et bud på, hvad der skal til, for at Brøndby kan få noget ud af Rommedahls beviste kvaliteter.

- Jeg savner at se noget ærgerrighed hos Rommedahl. Han skal blive bedre til at sætte sig selv i scene og ikke lade holdkammeraterne om at sætte ham op.

- Han må bidrage til holdets bedste og måske søge længere ind i banen, i stedet for at stå ude på sidenlinjen og pille næse, lyder det fra fodboldeksperten.

Se også: Køge-træner: Vi fortjente at vinde

Landsholdsraketten har ikke fået meget ud af sin fart under opholdet i Brøndby, blandt andet fordi han ofte starter sine løb for sent. Men også det bærer han en stor del af skylden for selv, mener Jesper Thygesen.

- Måske har Rommedahl ikke tilliden til, at hans holdkammerater har blikket for hans løb, men det er også svært at have blikket for ham, hvis han ikke selv starter løbet. Og Mike Jensen har jo vist, at han kan sende den rigtige stikning af sted i dybden til ham.

Se også: Efter Brøndby-flop: Vi kan ikke være det bekendt

Den store nedtur for Rommedahl kom i gårsdagens opgør mod HB Køge på Brøndby Stadion, hvor landsholdsspilleren blev klappet hånligt af banen. I den kamp gik selv flere lette tæmninger galt for fløjspilleren.

- Når man ikke er i den rigtige form spillemæssigt, så begynder selv de mest basale ting også at svigte, siger Jesper Thygesen til ekstrabladet.dk.

Se også: Krohn-Dehli tjekkes i Holland

- Men det er underligt, for han ser jo ud til at være i form rent fysisk - og han har jo bevist, at han stadig har sin hurtighed.

- Han må finde en ny måde at udfordre sig selv på, han må ikke hvile på sine egne kompetencer - og en måde kunne være at gå mere med i spillet.

Brøndby og Dennis Rommedahls næste opgave bliver en svær udekamp mod AC Horsens på søndag kl. 18.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere