Brøndby-flop: Uafgjort mod bundproppen

De blå/gule skuffede hjemme mod HB Køge

Aggers føringsmål var ikke nok for Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
Aggers føringsmål var ikke nok for Brøndby (Foto: Lars Poulsen)

Det kan godt være, at Auri Skarbalius har fået vendt skuden i Brøndby, men derfra og så til at snakke om en placering blandt de øverst i Superligaen, er der meget langt. I hvert fald hvis man skal bedømme på deres skuffende indsats mod bundproppen.

I lange perioder var HB Køge det bedst spillende mandskab på Brøndby Stadion, med deres høje pres, aggressivitet og gode fight igennem hele kampen. To forsøg på træværket forhindrede flere scoringer til udeholdet, der var kommet til Brøndby for at spille fodbold.

Brøndby virkede i perioder rådvilde, og tabte kampen om midtbanen mod de upåagtede oprykkere, hvor især landsholdsspiller Dennis Rommedahl på ny skuffede og leverede en helt igennem anonym indsats på højrekanten.

1-1 endte kampen, et point som ingen af mandskaberne kan bruge til det store i jagten på bedre placeringer.

Agger takker for forsvarsfejl
Efter en langsom start på kampen begyndte HB Køge så småt at sætte sig på opgøret efter et kvarters spil, hvor deres høje pres ofte tvang BIF til at leve på kontrastød, hvor især Nicolaj Agger lurede.

Blandt andet snød han HBK-forsvaret med en god vending, men hans afslutning strøg lige over buret. Det gjorde hans afslutning små 20 minutter senere dog ikke.

Efter Bo Storm havde hugget en afslutning på stoplen udnyttede Agger en forsvarsfejl af HB Køge, der ikke fik clearet ordentligt på et indkæg fra Mikkel Thygesen.

Med det kolde højreben sendte Agger føringen i modsatte side af målet.

HB Køge fortsatte
Men HB Køge fortsatte deres fine spil, og 12 minutter senere gav det bonus.

Et fremragende ryk af Adeola Runsewe, der satte Noruozi, slog et fladt indlæg til forreste stolpe, hvor HB Køges forårsprofil Nikolaj Madsen kurede udligningen i nettet. Det var hans fjerde scoring i foråret, ottende mål i Superligaen, der gør ham til den mest scorende HB Køge-spiller til dato.

Efter pausen fortsatte tendensen. HB Køge var i teten, men udnyttede ikke deres overtag til et sejrsmål. Tættest på var Lasse Kronborg med et drøn på overliggeren, men også der slap Brøndby med skrækken.

En skuffende indsats af Brøndby, der bestemt ikke viste, at det var dem, der var hjemmeholdet i dag. HB Køge derimod, kan de levere kampe som denne fremover, så ligger der flere point og venter i foråret.

1 af 2 Nedtur for Simon Makienok og holdkammeraterne hjemme mod HB Køge (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Aggers føringsmål var ikke nok for Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere