Auri: Vigtigt at tage point mod HB Køge

HB Køge var bedst i 1-1-kampen på Brøndby Stadion, mener hjemmeholdets træner Auri Skarbalius

Pyhaa, 1 point til Vestegnen (Foto: Lars Poulsen)
Pyhaa, 1 point til Vestegnen (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby-spillerne viste ifølge træner Auri Skarbalius en vigtig egenskab, da storfavoritterne var heldige med at få uafgjort mod HB Køge efter en elendig præstation.

- Det er dejligt at få point på en dårlig dag. Det er vigtigt, at vi kan det, fastslår Auri Skarbalius efter 1-1-kampen.

- Det var et lille hak i tuden mod HB Køge, og den slags kommer alle hold ud for en gang imellem.

Læs også:

Se også: Brøndby-flop: Uafgjort mod bundproppen

Brøndby-træneren tager pointtabet med knusende ro. Til trods for en fremragende start på foråret har han hele tiden været bevidst om, at der vil komme tilbageslag.

- Det vil være naivt at tro, at alt lykkedes for os efter fire-fem kampe. Vi er bevidste om, at vi har haft marginalerne på vores side, fordi vi kæmper.

- Mod HB Køge var der heller ingen, der slog op i banen. Alle løb og forsøgte at tackle, men vi kom for sent, erkender Auri Skarbalius, der peger på flere ting, der gik galt.

Læs også:

Se også: Efter Brøndby-flop: Vi kan ikke være det bekendt

Brøndby fik blandt andet aldrig erobret rummet bag gæsternes forsvar, og så var hjemmeholdet for langsomt tænkende i defensiven.

- Der er mange aftaler, vi skal igennem, så næste gang vi møder HB Køge, så husker spillerne, hvad de skal gøre, mener Brøndby-træneren.

Læs også:

Se også: Køge-træner: Vi fortjente at vinde

Brøndby indtager Superligaens ottendeplads med 32 point efter 25 spillerunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere