Brøndby utilfredse med FCK-scoringer

Anfører Clarence Goodson mener, at begge FCK's mål i anden halvleg skulle have været annulleret

PARKEN (ekstrabladet.dk): Brøndby-anfører Clarence Goodson var ikke helt tilfreds med alle kendelser i 1-3-nederlaget mod FCK i aftenens lokalbrag i Parken.

Den amerikanske forsvarsspiller diskuterede flere gange med dommer Jakob Kehlet. Ifølge Goodson så kunne Kehlet have fløjtet for Brøndby-frispark, inden Dame N’Doye scorede til både 2-1 og 3-1.

- Ved hans første mål synes jeg ikke, at Santin spiller bolden. Jeg prøver at komme frem til bolden, men får et lille puf af ham. Sådan går det nogle gange.

- Ved det sidste mål rammer N’Doye bolden med armen. Den er let at se. Det sker midt på banen, og det er selvfølgelig ikke derfor, at de scorer - men det er det angreb, de scorer på, sagde en ærgerlig Clarence Goodson til ekstrabladet.dk.

Viste karakter
Han mente, at Brøndby havde vist god attitude og flot karakter i Parken.

- Vi slår straks tilbage efter deres scoring og kommer herind og giver det et forsøg. Vi har muligheder ved 0-0 og er uheldige med ikke at score.

- Jeg siger ikke, at vi skulle have fået noget med hjem, men holdet viser karakter og presser på for udligning til det sidste, sagde Goodson inden han meget præcist beskrev forskellen på ærkerivalerne FCK og Brøndby:

- Det udnytter deres chancer, og det gør vi uheldigvis ikke. Det er forskellen.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere