Piver ikke over N’Doye-stemplinger

FCK-angriber Dame N’Doye brillierede ud over sine to mål også med et par grimme stemplinger i kampen mod Brøndby

Dame N'Doye spillede hårdt mod Brøndby, og stemplede bl.a. gæsternes målmand Michael Tørnes. (Foto: Lars Poulsen)
Dame N'Doye spillede hårdt mod Brøndby, og stemplede bl.a. gæsternes målmand Michael Tørnes. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Et af de store samtaleemner efter aftenens lokalbrag mellem FC København og Brøndby var naturligvis FCK-angriber Dame N’Doye.

Ikke blot afgjorde den fysisk stærke angriber kampen med sine to scoringer i anden halvleg til 2-1 og slutresultatet 3-1, han kom også i fokus for et par grimme tacklinger.

I første halvleg stemplede han således Brøndby-målmand Michael Tørnes langt ude på banen i en tackling, og i anden halvleg trådte han end på Jan Frederiksen. Men der var nu ingen sure miner hos Brøndby over den hårdhændede behandling.

- Han stempler mig ned af læggen, men jeg tror ikke, at det er bevidst. Det sker jo i fodbold. Han går til stålet, og sådan skal det også være. Det piver jeg ikke over, lød det fra Jan Frederiksen.

En del af spillet
Holdkammeraten Mike Jensen:

- Det er en del af spillet. Han får jo også et gult kort, så han bliver jo også straffet for det, lød det fra midtbanespilleren, der tværtom roste Dame N’Doye for at være en af Superligaens store profiler.

- Det er klart, at N’Doyes fysik er noget af det, der bliver vendt til taktikmødet, men han er dygtig inde i feltet, så det er svært. Han er en utroligt god spiller.

- Han er ekstremt effektiv, god til at slå til, når det gælder. Mange har udråbt ham til Superligaens store profil, og det er han. Han slår til i de store kampe, og han er ekstremt besværlig. Han er bare god, lød det fra Mike Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere