Sjælden Mike Jensen-ros til FCK

Brøndby-spilleren ville gerne rose FCK for to ting efter kampen i Parken. Den ene var banen...

Mike Jensen kommer med ros til arvefjenderne. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Mike Jensen kommer med ros til arvefjenderne. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Midtbanespilleren Mike Jensen var en af Brøndbys bedste i aftenens lokalopgør mod FCK, og midtbanespilleren, der på mange fronter tidligere har haft sine opgør med lokalrivalerne, ville da gerne rose dem for to ting efter 1-3-nederlaget.

- Hvis man skal rose noget ved FCK, selvom jeg ikke er meget for det, så var deres bane helt fantastisk, lød det med et smil fra Mike Jensen.

- Græstæppet var utroligt. Man følte nærmest ikke, man kunne tage en dårlig berøring. Det giver det halve sekund mere tid, når den bare ligger der hver gang.

Brøndby blev sænket af bl.a. to Dame N’Doye-scoringer, og den stærke FCK-angriber fik også - måske lidt modstræbende - ros med på vejen fra Mike Jensen.

Ekstremt besværlig
- Det er klart, at N’Doyes fysik er noget af det, der bliver vendt til taktikmødet, men han er dygtig inde i feltet, så det er svært. Han er en utroligt god spiller.

- Han er ekstremt effektiv, god til at slå til, når det gælder. Mange har udråbt ham til Superligaens store profil, og det er han. Han slår til i de store kampe, og han er ekstremt besværlig. Han er bare god, lød det fra Mike Jensen.

Trods forårets første nederlag i Superligaen ville han gerne stemple indsatsen hidtil som godkendt.

- Hvis vi havde været rigtigt effektive, og de havde været mindre effektive, kunne vi have fået et point. Det er et bump på vejen. Vi skal vise næste gang, at vi er videre.

- Foråret er godkendt pointmæssigt. Men vi skal have flere point, og vi kan starte på mandag. Det er bare op med hovedet og videre, siger Mike Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer