Brøndby manglede ’Danmarks bedste wings’

Michael Krohn-Dehli og Dennis Rommedahl gik glip af opgøret mod FCK, men er snart tilbage igen

Dennis Rommedahl er syg. (Foto: Gorm Olesen/Polfoto)
Dennis Rommedahl er syg. (Foto: Gorm Olesen/Polfoto)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Uden Michael Krohn-Dehli på den ene kant og Dennis Rommedahl på den anden manglede Brøndby gennembrudsspillere mod FCK i torsdagens lokalopgør i Parken, som hjemmeholdet FCK vandt med 3-1.

- Det betød selvfølgelig noget, siger FCK-træner Carsten V. Jensen og vurderede Brøndby-afbuddenes betydning således:

- Brøndby har i de to de måske bedste wings i Danmark lige nu, når det kører bedst for dem. Krohn-Dehli som playmakeren, der går ind i banen, og Rommedahl med sin speed nede bagved.

Mike Jensen kommer med ros til arvefjenderne. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Brøndby Sjælden Mike Jensen-ros til FCK

- De folk, de satte ind i stedet i form af Stryger/Thygesen og Femi ind på midten, gjorde dem mere solide på midtbanen, hvilket jeg måske frygtede lidt i forhold til vores, som bestod af to rigtige wings og to lidt mere letbenede typer centralt. Men vi matchede det rigtig godt, og jeg er rigtig glad for, at Pape Diouf lavede et supermål, lød det fra FCK-træneren efter kampen.

Ros til alternativerne
Dennis Rommedahl var blevet syg fredag, mens Krohn-Dehli døjer med en knæskade, og først på selve kampdagen måtte Brøndby opgive at få ham klar. Begge ventes dog at være tilbage til mandagens kamp mod HB Køge.

- Vi håbede på Krohn-Dehli til det sidste, men i sidste ende måtte vi konstatere, at han ikke kunne være med. Men jeg synes, alternativerne på de positioner gjorde det fint.

Brøndby Brøndby utilfredse med FCK-scoringer

- Jens Stryger gør det rigtig godt i dag. Men igen, det skal vi ikke spekulere over. FCK har også skader, og vi har hele tiden sagt, at vi har alternativer klar, og det viste vi også i dag, lød det fra Brøndby-træner Auri Skarbalius.

Og det sidste ville FCK’s Lars Jacobsen gerne melde sig enig i:

- Der er ingen tvivl om, at Rommedahl og Krohn-Dehli er dygtige spillere, men hvis man ser på den palet af kvalitet, som vi har siddende udenfor, så går det vist mere end lige op, lød det fra FCK-backen efter 3-1-sejren.

1 af 2 Michael Krohn-Dehli døjer med en knæskade. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Dennis Rommedahl er syg. (Foto: Gorm Olesen/Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer