Auri: FC København var skarpere end os

Brøndby-træner Auri Skarbalius erkender efter 1-3-nederlag, at FC København var det skarpeste hold i Parken

Auri Skarbalius måtte bøje sig for løverne. (Foto: Lars Poulsen)
Auri Skarbalius måtte bøje sig for løverne. (Foto: Lars Poulsen)

Der var skarphed til forskel, da Brøndby tabte 1-3 i Parken til FC København. Det mener Brøndbys træner, Auri Skarbalius, som ærgrer sig over nederlaget.

- Vi spillede rigtig godt i det sidste kvarter af første halvleg. Sjovt nok scorede FCK 1-0-målet i vores bedste periode.

- Men vi viste moral og kom tilbage på 1-1. Det viste igen holdets mentale styrke. Desværre begyndte anden halvleg med, at vi smed nogle bolde væk, som kostede, siger Auri Skabalius.

Pape Pate Diouf scorede 1-0-målet med en resolut inderside fra distancen. (Foto: Lars Poulsen) FC København FCK trækker fra

FCK bragte sig foran 1-0 fem minutter før pausen, men Brøndby udlignede to minutter senere. Men i anden halvleg var FCK stærkere og mere effektive end Brøndby, erkender Auri Skarbalius.

- Vi mødte et skarpere hold, men jeg er tilfreds med vores holdindsats og mentale indsats.

- Jeg synes, vi leverede en fin kamp. Vi må bare konstatere, at FCK er et rigtigt tophold, som bare var skarpere, når de fik chancen. Så scorede de. Og så forsvarede de sig godt, siger Brøndby-træneren.

FCK fører med sejren over Brøndby Superligaen med seks point foran FC Nordsjælland, som tabte tidligere torsdag til Sønderjyske.

0 kommentarer
Vis kommentarer